gzl_2320 bademli_puding amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🙏 bende bu post sayesinde baktım ne olmuşuz bu hafta diye mısır koçanı çıktı 😂
bademli_puding gzl_2320 ben her hafta merakla bekli Acaba ne olacaz diye bazen çok saçma geliyor bana😂 ama yinede beklemek güzel 🥰
aliandalina bademli_puding sarıya da boyat sarı saçlı olsun 🤣 güzel bebeklere bak onlara benzesin ayva ye gamzeli olsun karnını kaşıma yüzü çizilir leke olur 😂😂😂
bademli_puding aliandalina karnını kaşıma yüzü çizilir dedinde aklıma geldi geçen kahvaltıda bebişimi uyandırmaya çalışıyorum parmağımı hafif karnıma bastırdım annem napıyosun allah korusun ya bebeğin gözüne gelirse dedi krize girdim 😂😂😂😂
Deletedmom_116 bademli_puding Bende öyle yapayim bari 😂😂Yoksa daha çok bekleriz buyucekte sevincez diye uygulamada ahah
Deletedmom_116 bademli_puding Sorma valla bende şey ettimdi onu😂😂😂25 olmuş şalgam diyo şalgam havuç bildiğin 😂😂Yani ne bilim bozuk Heryer garip
karansmomm bademli_puding Günler geçmiyor diyordum ama bi bakıyorum büyümüş bebeğim, merak etmeyin günler su gibi akıp gidiyor 🌸🤗
bademli_puding tazecikannee 28 ile 30 aradında 29 var one oluyo peki 28 karnabahar sa 30 brokoliyse 29 ne yokmu 29 olan 😂😂
Deletedmom_116 bademli_puding En güzeli yoksa Pırasa Lahana Yoo soğan diye diye çocuk bunalıma gircek😂