AycanFb Sidarim Bende Nisan 25 doğumluyum ☺️ Benim ikinci 4 yaşında bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla🥰 Aminnn inşAllahhh🤲🏻
AycanFb Salata Valla bende ki tek işaret doğumdan 2 gün öncesi ishal olmam🤭 Doğuma girmeden 1 hafta öncesi benimde 1cmlik açıklığım vardı.
AycanFb Salata Ayyy sakın sakın normalde benim ki tek tuvaletliktir ama o canıma okumuştu kambur gibi yürüyordum🥺
gulcansvml10 AycanFb amin çok sağolun . Rabbim tüm evlatlarımızı sağsalim elimize almayı nasip eylesin ☺️🧿
AycanFb Elisam22 Benimkide 4 yaşında kreşe gidiyor ama yinede onunla ilgilen et derken ben çok anlamadım🤭
Elisam22 AycanFb temizlik yapsam cnm istemio belm agrio çıksam çabuk yoruluom çıkmasam skliorm hep aynı tv napcm blmem
AycanFb Elisam22 Valla ilk gebeliğimde çok enerjikmişim bunda yaş 29 oldu 2 iş yapıyorum bende yoruluyorum :)) Ama yinede yapmadan duramıyorum🤭Sürükleyici bir kitap alıp okuyabilirsiniz. Oğlumla kitap çalışmaları falan yapıyoruz bizde çok seviyor etkinlik yapmasını. Pilatese gidiyorum derken öyle böyle geçinip gidiyoruz😂
Elisam22 AycanFb bnmde ayni 24 yssindydm ilk doğum yururdum calisirdm smdi 30 yaşındayım ilk 2 ay calistim ayrildim bunda dha fazla şiştim bide
burcin-2202 AycanFb 96 olduk bizde , ama benim bulantılarım hala devam ettiği için bizede günler geçmiyor gibi , yinede bu halimizede şükürler olsun , sağlıkla gelsinler inşallah sabır 😊🫶
AycanFb burcin-2202 Çok şükür iki gebeliğimde de yaşamadım sadece bu gebeliğimde 1-2 kere uzun yolculukta yaşadım oda uzun süreli değil sürekli yaşayan insanlara Allah kolaylık versin dedim çok zor. Aminnnn inşAllahhhh🫶🏻
AycanFb tazecikannee Korkunun yerini hep heyecan sarsın doğduğunda direkt adapte oluyorsunuz emin olun hiç korkmayın o yüzden🥰