AycanFb Esma1993 Benimde kızım olacak Allah kısmet ederse Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizi yavrularımıza🫶🏻🥹
Helinozan AycanFb korku ve heyecan mutluluktan ağlıyorum hergun esimde bu sefer kızıyor sürekli bebege bisey olcak diye
Canannnn15 AycanFb Aynen İstanbul’a geldi nasıl geçti anlamadım 2 Li rakamlara ne zaman düşecek derken şimdi İstanbul’a geldik 🥰🥰🥰
AycanFb Canannnn15 Yarın bi bakmışsın kucağında🥹 Oğlum için ne zaman doğacak derken 4 yaşına girdi şimdi kızımı bekliyorum🥹 Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşAllah🫶🏻
Canannnn15 AycanFb Amin inşallah tek korkum doğum ve sonrası gece uykuları ya duymazsam ya uyanamazsam gibi gibi hayırlısıyla sizde hepimizde bi an önce hayırlı sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız 🥰🥰
Canannnn15 AycanFb Amin inşallah tek korkum doğum ve sonrası gece uykuları ya duymazsam ya uyanamazsam gibi gibi hayırlısıyla sizde hepimizde bi an önce hayırlı sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız 🥰🥰
Sidarim AycanFb Hayırlısıyla Evet inşallah nisan sonu ve ilk gebeliğim heycan dorukta bekliyoruz kuzucugumu 💙🥹Rabbim hepimizi sağ saglim yavrularımıza kavuştursun 🤲🏻
AycanFb Sidarim Bende Nisan 25 doğumluyum ☺️ Benim ikinci 4 yaşında bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla🥰 Aminnn inşAllahhh🤲🏻