Elisam22 AycanFb bnmde ayni 24 yssindydm ilk doğum yururdum calisirdm smdi 30 yaşındayım ilk 2 ay calistim ayrildim bunda dha fazla şiştim bide
AycanFb Elisam22 Oğlum çok hareketli bir çocuk doğduğundan beri yaşam enerjimi emdi🤣🤣🤣 Ben anca kilo almaya başladım insanlar sen hamilemiydin diyorlar🤭 Ama 58 olmuşum bi anda 8 kiloyu aldım🤭🥲
AycanFb 2_evlatyolda Zaman öyleee bir hızlı geçiyor ki oğlumda diyordum ne zaman doğacak edecek şimdi 4 yaşında ve kızımı bekliyorum🥲
AycanFb tazecikannee Korkunun yerini hep heyecan sarsın doğduğunda direkt adapte oluyorsunuz emin olun hiç korkmayın o yüzden🥰
AycanFb Benas Daha gidecek çokkkk yolumuz var güzel yarimmmm dırırımmmm🎶 🤣 Geçer geçer bu günlerde geçer🥰
AycanFb Prenses34_annesi Benim yerimede o güzel kokuyu içinize çekin çok özledim o kokuyu🥰 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşAllah🫶🏻
AycanFb Elisam22 metabolizmam 11 yaşında yediğim an affedersin WC’ye koşuyorum🤭 Oğlumda 61 ile doğuma girdim 1 ay içinde 34 bedene geri döndüm ama bunda korkuyorum inşAllah hemen veririm yine🤭