minnacikkiz Carpedym çok güzelll🥰 hayırlı olsun inşallah hemen kan verinnn 💐🌸 Ama ben bu testleri bir türlü çözemedim ya erken gebelik daha koyu çıkması gerekmiyor mu adı üstünde erken yani. Kendimde çevremde hep böyle sonuçlar çıkıyor normal kaset testler daha koyu erkenler daha silik. Para tuzağı resmen hiç bi artısını göremedim. Sinirlendim yine😂😂😂
Carpedym yenibirannis sağol kuzum iki gün daha bekleyip tekrar test yapıyım diyorum pazartesi de kan vericem inşallahh vardır, Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah
Eminemeh yenibirannis hiç üşenmedim bütün mesajları okudum cooook sevindimm sağlıkla kucağına alırsın inşallah lekelenme olabilir bende de oluyordu
KayraKuzusu Carpedym ben erken gebelik testlerine asla güvenmem ama senin normal testte cıkmış hemde baya koyu gözün aydınnn
twinsmom_ Carpedym bence direk kan ver iki testte de çıkmış hemde belli baya kan da kesinlikle çıkar 2 gün sonra da artışı görürsün hemen kesinleşmiş olur 😇
ysmnkrc yenibirannis buralardayız balım koşturmaca tahmin ettiğin gibi 🥰 Biz de bir aksilik olmazsa haftaya bugün keseyi görücez inşallah 🥰♥️😘
Mrsfly yenibirannis ay kuzum ben doktordan geldim bana bir poşet ilaç yazdı.. bu arada kese göründü 8,5mm :) sen naptın
Mrsfly yenibirannis ya sorma kuzu, bende varis var, kan sulandirici iğne, coraspin, vitamin, bide troid sorunum da var onunda ilacını yazdı 5 ayrı ilaçla uğurladı beni 😂😂
twinsmom_ Carpedym belli bir süre de inanamıcaksın zaten en azından kanla kesinleşir 5 tane yapılmış testim var hala yapasım geliyor kabullenmek zor oluyor 🤭