KayraKuzusu yenibirannis kuzumm iyiyim benn kontrole gittik bebişi gördük,yarın cinsiyet partisi yapıcaz 🤣 Cok heyecanlıyımm 😇 Sen nasılsın nasıl gidiyor 😇
ysmnkrc yenibirannis buralardayız balım koşturmaca tahmin ettiğin gibi 🥰 Biz de bir aksilik olmazsa haftaya bugün keseyi görücez inşallah 🥰♥️😘
Mrsfly yenibirannis ay kuzum ben doktordan geldim bana bir poşet ilaç yazdı.. bu arada kese göründü 8,5mm :) sen naptın
yenibirannis KayraKuzusu yaa Allah’ım ne güzel 🥰♥️ bende uzanıyorum sancılar geliyo gidiyo arada fitil verdi Dr sabh akşam haftyaa bugün bizde keseyi gorcez ins az önce gene az bı açık renk kahve leke geldi moralim düştü çok zor bı süreç bu ya😐🥲
KayraKuzusu yenibirannis üzülme kuzum geçecek allahın izniyle şuan cok normal bunları yaşaman bol bol dua et kuzum 😇
KayraKuzusu yenibirannis zaman coook hızlı geçiyor kuzummm keseydi kalp atışıydı derkeennn bi bakmışsın yol yarılanmış,hiç sıkma o tatlı canını allahın izniyle cok güzel ilerleyecek hamileliğin rahat olmaya stres yapmamaya calış kuzum😇
yenibirannis KayraKuzusu bol bol dua ediyom zaten dinleniyorum bebeğim için ypck başka biseyim yok bnce senin bebiş kız olck bı an öyle hissettim 🤭💗🤗
yenibirannis KayraKuzusu kndiminkini erkek seninkini kiz hissettim sen şimdi nasıl heyecanlı mutlusundur🥲🤭
KayraKuzusu yenibirannis evet gerçekten cook heyecanlı bir şey, biliyomusun bende dün senin için kesin oğlu olcak diye geçirdim içimden😇
yenibirannis KayraKuzusu herkes erkek diyo zaten çin takvimi bile erkek🤗 sağlıkli olsunda kız erkek farketmez bebeğim 🥰
Eminemeh yenibirannis hiç üşenmedim bütün mesajları okudum cooook sevindimm sağlıkla kucağına alırsın inşallah lekelenme olabilir bende de oluyordu
yenibirannis KayraKuzusu teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum diğer kizlar yok ben hamile olunca herkes dağıldı gtti 🤭😁
KayraKuzusu Carpedym ana sayfada 3 çizgi var oraya girip fotoğraf yükleye tıklıyoruz sonra fotoğrafı yükleyince bi link oluşuyo onu kopyalayıp yoruma yapıştırıyoruz
dilay_06 yenibirannis benim de geçikti kan verdim negatif çıktı üzüldüm ama 6 gün sonra tekrar kan verdiğimde pozitifti 5 haftalıktı yani umudunuzu kesmeyin