twinsmom_ Carpedym belli bir süre de inanamıcaksın zaten en azından kanla kesinleşir 5 tane yapılmış testim var hala yapasım geliyor kabullenmek zor oluyor 🤭
twinsmom_ yenibirannis yok yok bence senin üstüne asla kimse olamaz senin kabullenmen daha zordu silik teste bile negatif demiştin sen 😅
yenibirannis twinsmom_ şuan zaten inanmisda degilimki sadece ikna oldum kese bebeği göreyim inancm 😬😂
twinsmom_ yenibirannis kalp atışına kadar bu inanmamak devam ediyormuş sanırım bende hamile olduğumu kavrayamıyorum daha bazen unutup yanlış birşey yapıcam diye aklım çıkıyor 😅
Mrsfly yenibirannis ya sorma kuzu, bende varis var, kan sulandirici iğne, coraspin, vitamin, bide troid sorunum da var onunda ilacını yazdı 5 ayrı ilaçla uğurladı beni 😂😂
yenibirannis Mrsfly bnmde çok az geliyo fitil verdi progesteron bebisin sağlam tutunsun dedi isimizi sağlama alalım dedi🤭 lekeyle ilgili bişi dedimi Dr un bebegim
Mrsfly yenibirannis evet progesteronu banada verdi alttan al diye göbeğime iğne saplayacak olmak yetmiyor gibi bide alttan fitil bide ben hayatta yapamam öle şeyler.. napcaz bakalım. Valla dediki kanama alanı görünmüyor ama yinede tedbir alalım bunları kullan haftaya gel dedi. Eğer kanaman olursa kan sulandırıcıları bırak dedi. Aktif kanama alanı görmedikleri zaman sorun etmiyorlar. İşte şey dedi rahimde bi çok değişiklik meydana geliyor bazen onun etkisi olabilir dedi.
Mrsfly yenibirannis süper benimde haftaya cuma bebeği görmek için.. cumayı beklicez artık ama olsun diş gebelik değil ya en önemlisi o
yenibirannis 555eeee67 ay teşekkür ederim bebeğim sonunda sizi 9 dogurtarak ugrastirarak hamile oldgumu öğrendim kurtuldunz 🤭😁
Turgutaykader yenibirannis tebrik ederim bayadan beri takip ediyordum sey sorucam lekelenmen nasil oldu cok mu var di
MiniMimi42 yenibirannis Ben test yaptım. Yetmedi kan verdim. Yetmedi yine vercem. Ama kendimi hamile olduğuma alistirdim 😂 Belirtilerden yola çıkarak tabii ki