Babykalamar kaç haftalıksınız acaba
Nst
Aysenurozs evet duzenli sancim cikti nst de
Babykalamar kaç haftalıksın canım. Ve karnın komple mi taş kesiliyor acaba
- Düzenlendi
Aysenurozs canim yukarda yazmistim okumamissin galiba. 35+4 dum dun doktora gittim duzenli sancim cikti. Ama ben agri sizi degil karin sertlesmesi olarak hissediyorum. Doktorumda tamam kasilma iste erken baslamis dedi 3 gunluk fitil verdi. Uc gun daha kalsin 36 olsun sonrasinda gelsin gelicekse dedi. Ama dunden beri daha sık sancim giriyor bakalim. Karnim o sanci aninda tas kesiliyor 20-30 saniye suruyor nefesimi kesiyo resmen sonra duzeliyo
Babykalamar kusura bakma canım ya progestan mı verdi
Aysenurozs evet uc gunluk. Sizdede mi ayni durum var?
Babykalamar ben 12. Haftada başlamıştım 36+4 de bıraktırdı canım
Aysenurozs sizin dusuk riskiniz varmis galiba epey uzun kullanmissiniz. Benim 35 de dogmasin diye uc gunluk verdi doktorum. Suan kac haftaliksiniz dogum oldu mu?
Babykalamar benim kanamalarım vardı öyle başlamıştık 30. Haftada da erken doğum riski vardı devam ettik şuan 37+4 olduk çok şükür
Nst de sancılariniz kaç da çıkıyor
Aysenurozs benimki erken gelecek gibi ama bakalim ☺️
Babykalamar benim 30. Haftadan beri erken doğum riskim vardı canım Allah bilir bebiş ne zaman gelmek isterse inşallah zamanlarını beklerler stres yapma dinlen bol su iç
Aysenurozs cok sukur kilosu boyu yerinde ya dogsada problem olmaz insallah saglikla gelsin yeterki ne zamanin onemi yok
Babykalamar amin inşallah 🌸
Melekk24 dogumdan bir gun once 70 80i gorduk ertesi gun sancim olunca tekrar gittim 90 100e cikti ama düzensizdi ama o aksam 9.45 de doğurdum 😄