Kucuk_melegim benim ağrım felan olmuyor ama işte artık psikolojik olarak bile sertleşmese de sertleşiyor diyorum. Bu sertleşmeye ağrılar adet sancıları eşlik ederse mi sancı olmuş oluyor acaba

Kucuk_melegim benim tek bir tarafta oluyor genelde göğsümün altında sanki poposunu dayamış gibi sert olup sivriliyor. Benimkinin ayakları bu hafta çok rahatsız ediyor beni ya tam böyle göğsümün altı acıyor resmen artık

Kucuk_melegim inşallah sancı değildir bu cumartesi kontrolüm var önceden gitsem mi acaba önceden de oluyordu bir sorun yoktu ama bu iki gündür arttı sanki daha da büyüdü

Peki normal doğum için bişeyler yapıyo musunuz mesela ağrı sancı gelince çömelme squat yada başka bişe

Aysenurozs canim yukarda yazmistim okumamissin galiba. 35+4 dum dun doktora gittim duzenli sancim cikti. Ama ben agri sizi degil karin sertlesmesi olarak hissediyorum. Doktorumda tamam kasilma iste erken baslamis dedi 3 gunluk fitil verdi. Uc gun daha kalsin 36 olsun sonrasinda gelsin gelicekse dedi. Ama dunden beri daha sık sancim giriyor bakalim. Karnim o sanci aninda tas kesiliyor 20-30 saniye suruyor nefesimi kesiyo resmen sonra duzeliyo

Aysenurozs sizin dusuk riskiniz varmis galiba epey uzun kullanmissiniz. Benim 35 de dogmasin diye uc gunluk verdi doktorum. Suan kac haftaliksiniz dogum oldu mu?