Seyma65 Aydn3 17.haftamda öğrendim oğlum olacağını hatta göstermemişti doktor biraz bir şeyler ye ondan sonra gel demişti o zaman gördü :)
Gln0110 Aydn3 cinsel organları 11.haftada oluşmaya ancak başlıyor. Çok erken o zaman daha parmakları bile gelişmemiş oluyor. Ben 16+2 de öğrendim
Nalanmaral Aysu35 bende bu hafta gıdecegım kan da alıyorlarmı 12.haftada sadece ultrasonda mı bakıyor ?
sumeyraacyg Dün gittim öğrenmek için 13+3 haftalığız, doktor %60 erkek dedi 16. Hafta gel bakalım bidaha dedi değişir mi sizce bilemedik 🤷🏼♀️
Love13 Tgcmrt48 ayyy inşallah 🙏🏼🥰💕 ben gerçi kız da erkek de ikisinde de aynı sevinci yaşıycaktım çünkü ilki düşük olmuştu bunda o yüzden tek düşündüğüm sağlıklı olması 🙏🏼 Allah sizin de gönlünüze göre versin sağlıkla inşallah 🥰💕💕💕
yasminbal91 Aydn3 Fetal Dna testi ile 13. Haftada öğrendim. Ertesi gün doktor randevumda doktorumda ultrasonda da gördük 💕
Tgcmrt48 Love13 amin canım benim hepimiz için hayırlısı oğlum var benimde 3 yaşında kızım da olur inş 🥰
Ayseguldemir698 Benim kızım 12. Haftada göstermedi kendini 16. Haftada öğrendim bazıları hiç öğrenemiyor doğana kadar