Tgcmrt48 Love13 amin canım benim hepimiz için hayırlısı oğlum var benimde 3 yaşında kızım da olur inş 🥰
kkadereraslan Aydn3 13. Haftada tahminde bulundu doktorum , 15. Haftada emin oldu. Tam net sonuç için 20. Haftada belli oluyormuş sanırım.
BEAUTY28 Minmini evet azerbaycanda oyle. Yeni sanki sekerlik gibi bir sey. Yani dr ek ucreti sanki senden sekerlik gibi nasil soylesem bilmiyorum onun icin ek para istiyorki sana cinsiyt soyleyim diye.
Damla0207 btllsk ne bilim va benimde içimden erkek geçiyo bacaklarınıza açtı saklamadı yinede rabbim hayırlısını versin insallah 😊
Anneadayi0404 btllsk eee videolarda bir çıkıntılık yada resimlerde anlamadınız mı hiç kızlarda çok belli olmuyor Çünkü
Bsragrkan Surprizbebek1 ay hayırlı olsun canım benim bu sene tavşan senesiymiş. Kızzz bebek cok olacakmış. Bende cuma öğreneceğim cok merak ediyorum 🤗 sağlıkla kucağına al canım benim
Kahyaasena Aydn3 en erken 13 de söylerler kesin bir sonuç icin 15.16 beklenir ama ben emin olmak için 17+5 de öğrendim kızımı oldgnu simdi 25 haftalığız
2023bebegim Aydn3 daha erken en net 16 haftalık falan belli olur fakat pozisyon müsait ise 12 haftada da görülür benim 12 haftalık iken görüldü erkek gibi ama net söyleyemem dedi 16 haftalık net erkek dedi