Fatmaakoglu Love13 bende 14 haftaligim henüz bir tahmin bile yapılmadı inşallah öğrenirim Perşembe kontrolum
Love13 Fatmaakoglu inşallah öğrenirsiniz ay doktorum bana gelmeden 10-15dk önce biraz çikolata yeseydin keşke dedi cinsiyetine bakarken. Bebek hareketleniyormuş öyle yapınca. Belki denersiniz eğer hareket etmiyorsa göstermiyorsa 🙈
Mine16 Fatmaakoglu Doktorum bana da odaya girmeden önce biraz çikolata ye dedi o zaman hareketleri hızlanıyormuş. Bende öyle yaptım 16. Hafta da biz bile gördük ultrason da aşırı belli oluyordu erkek olduğu 😆😆 gösterdi yavrum sağ olsun
Nurseanne https://photos.app.goo.gl/LHALotPa5cc1LYYJ9 Çok erken daha ama, 10+2 sizce belli olur mu, tahmin edebilecek var mı 🤭
Mine16 Aydn3 13. Haftada bir tahminim var dedi ama bu haftalarda yanılma payı oluyor sizi heyecanlandırmak istemiyorum dedi. Birdahaki kontrole de kesin söylerim dedi. 16+5 de kesin erkek olduğunu öğrendik. En iyi cinsiyet haftası 16 17 18 filan o zaman kesin net oluyor genelde 🥰
BEAUTY28 Aydn3 12+5 ilk oglumda ogrendim Ama 2.gebeligimde 17 haftamda ogrenmeye gidicem Cunki 12 haftalikda dr ek ucret istedigi icin bende vermedim soylemedi Budafa baska dr gidicem insAllah o soyler
Love13 Tugba0133 kontrolleriniz her hafta mı oluyor beni ayda bir çağırıyor bana 1 yıl gibi geliyor 🥲