umena cansualisa iyi ki götürmüşsünüz bir de iyi yanından bakın umursamayabilirdiniz geç kalınabilirdi güçlüdür bebeğiniz toparlar hemen Allah’ın izniyle bol dua 🤲
muallimehanimmom5 cansualisa üzme kendini canım onlar cok güçlü oluyor merak etme oda toparlayacak annesi ama sen güçlü olmazsan sütün felan her şey etkilenir.
cansualisa muallimehanimmom5 olcamnn inş şimdi daha iyiyim yanından geldim yavrumun emdi uyudu şükürler olsun 🌸
Bernnnaaaa cansualisa canım merak etme doktorlara güven benim bebeğim de 8 günlükken yattı yoğun bakıma bende anne otelinde kaldım 7-9-10 gün tutuyorlar genelde rabbim tez zamanda kavuştursun sizi 🙏
cansualisa Bernnnaaaa amin kuzum inş çok ağlamış yavrum çağırmıyor da suan ki hemsıreye uyuz oldum gece de ki süperdi :(
Bernnnaaaa cansualisa evet ya bazıları çok kötü oluyor ama bak hiç stres yapma hep ye benim çok sütüm vardı yatınca yoğunbakıma çok çok azaldı yetmiyor maalesef mama takviyessine başladım emzirmediğin zaman bile hep sağ orada makine vardır
2_evlatyolda cansualisa kuru inciri kaynatsınlar getirsinler suyu acayip süt arttırıyor aç kalma Bişeyler atıştır sürekli özelikle gofret de cok süt yapar hastanede yapamam dersen inciri felan gofret ye bol bol
2_evlatyolda cansualisa herhangi Bi gofret canım şekerli olunca süt arttırıyor bide tahin helvası süt arttırıyor
GulserenKY Okudum Rabbım sifa versin. Oğlum 3 günlükken enfeksyiondan 7 gün yatmisti çok zor gelmişti ama hepsi geçiyor iyileşip evine dönüyor. Şimdi 6 yaşında. Korkma tedavisini olup saglikla evine götüreceksin:)
buseyldz00 cansualisa yaaaa nasıl üzüldüm kıyamam size ya çok çok gelmiş geçmiş olsun kuzucum inşallah tedavisi uzamasına gerek kalmadan hemen atlatır Paşamız dualarım sizinle 😓💕