teachervera cansualisa Cansum ya foruma pek giremiyorum sana bakayım ardıç ı sorayım dedim postunu gördüm. Çok geçmiş olsun canım dualarımda ardıç. Doğarken mi vardı doğduktan sonra mı oldu peki
myangelson cansualisa rabbim şafi ismiyle şifa versin okudum canım 🙏🏻 hiç merak etme minik bebisler çok güçlüler bizden bile güçlüler hemen toparlanır çıkar bak gör 🙏🏻🤍
2_evlatyolda cansualisa herhangi Bi gofret canım şekerli olunca süt arttırıyor bide tahin helvası süt arttırıyor
Bernnnaaaa cansualisa evet ya bazıları çok kötü oluyor ama bak hiç stres yapma hep ye benim çok sütüm vardı yatınca yoğunbakıma çok çok azaldı yetmiyor maalesef mama takviyessine başladım emzirmediğin zaman bile hep sağ orada makine vardır
mommytobe_ cansualisa cok gecmis olsun canim benimm okudum ayetel kursiyi. Rabbim safii isminin hurmetine sifa versin insallah🙏🏻
Momsy410 cansualisa allah biran once cocuguna saglik, sana sabir ve guc versin. Dualarim sizinle, hersey guzel olacak moralini yuksek tut 🌸
Siracinannesi cansualisa Rabbim acil şifalar versin kuzum kıyamam çok geçmiş olsun 🙏 tez zamanda iyileşir merak etme dualarım sizinle ♥️