Aselhumaninannesi sburcu41 zaten doğuma ebeler giriyormuş oranın ebeleride aynıymış değişiyormuş katta ayrıca yine doktor varmış ama bir durum olunca geliyormuski erkek doktorda oluyormuş inşallah bir risk olmazsa erkek gelmez 🙈 şansınızı bir kere daha deneyin isterseniz ben şuan özeller çok uçuk o fiyatları veremicem bir gecelik için bu sebeble eski çalıştığım yere gidecektim orası bana epey indirim yapacaktı ki tesadüf umuttepeye başladım
cannjuuu sburcu41 Evet hem delilik hem de çok güzel yaşayıp göreceğiz 🥰 hormonların etkisiyle extra duygusal düşünmemiz de çok normal. Kendinizi rahatlatın güzel şeyler okuyun forumlardaki hassas içeriklere girmeyin. Pozitif hikayeler okuyun rahatlayacaksınızdır merak etmeyin bebeğiniz bile hisseder bunu.. Her şeyi halledeceğiz 💪🏼
sburcu41 cannjuuu yok hiç oralara girmiyorum bile ne başlıklar var burası derya deniz gerçekten 😀 hepimizin süreci sağlıkla, kolaylıkla, keyifle olsun 😍çok teşekkür ederim bilgiler için 🥰
sburcu41 Aselhumaninannesi aynı şekilde ben de söyledim. Testler sonucunda kararım değişmeyecek o yüzden gerek duymuyorum dedim. Buraya niye geliyosun o zaman herhangi bir devlet hastanesine gitseydiniz dedi bana. Sonra ultrason değerlerime baktı biz burada riskli gebelere ayrıntılı yapıyoruz Alikahyaya gidin dedi. Soru sordum cevap bile vermedi acile gidin dedi öyle değişik biriydi işte. Kadının bir kadına yaptığı ve hamilesin yani hormonlarimiz tavan
Aselhumaninannesi sburcu41 yok ya Allah’ıma şükür hiç sorun yaşamadım Allahım insallahta yaşatmasın maşallah sübhanallah diyim Alikahya düzgün olsa neyse diycemde
Aselhumaninannesi sburcu41 usgye bakan doktorlarimda çok sirindi baya güldük eğlendik ben bir türlü kimseden net cinsiyet duyamadım dedim artık nolur biri kesin desin doktor gülmüştü bak dedi tahmin ediyorum sonra. Doğunca farklı olur beni gelio bulup dovmesin dimi demişti bende güldüm öyle şey olurmu direk beni yerlerden toparlarsiniz demiştim bir dünya hazırlık yaptım diye 🤭 hatta dedim tam tersi çıkarsa çaktırmadan bebekleri değiştiririz diye çok gulmuslerdi
sburcu41 Aselhumaninannesi sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza da alın. Bu süreçte güvendiğiniz yerde huzurla devam etmek çok önemli siz yakalamışsıniz sonu da çok güzel olsun 😍
sburcu41 Aselhumaninannesi bana o gün gittiğimde erkek demişti ultrasondaki asistan. Onun öncesinde Tuncer Bey kız demişti sonra Tuncer Beye söyledim erkek dediler diye güldü 😀 buna kim erkek dedi bence kız dedi en son ayrıntılı da Yasemin Hanım kız dedi😀
Aselhumaninannesi sburcu41 amin inşallah hamile olan tüm anneler sağlıkla sihatle bebislerine kavussunlar 😍
Aselhumaninannesi sburcu41 bana özelde de kız dendi ama tahmini kesin daha kimse birşey demiyor çünkü sürekli ya arkasını dönüyor ya bacaklarının arasına kapatıyor zaten yüzünü gören cennetlik moduna girdik em son gittiğimde de bir dakika içinde pozisyon değiştirip bacak arasına kordonu aldı doktor zavallı artık karnımı ziplatp durduki çekilsin diye yok yani
sburcu41 Aselhumaninannesi aynı benimki de 28.haftadayim bacak arasını açmadı asla anatomik yapıdan kız diyorlar artık. İki heyecanı da yaşadım 😀
Aselhumaninannesi sburcu41 aynı haftalardayiz sizinle hayır birde tahmine göre kız elbiseleri filan dahi aldık valla kalpten giderim haftaya doktor farklı derse 🥺
sburcu41 Peki hanımlar neler aldınız, önerileriniz, önermedikleriniz😀 benim Nisan sonuna denk geliyor daha hiçbir şey almadım 🙈 beşik olarak anne yanı düşünüyorum. Siz ne aldınız tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Aselhumaninannesi sburcu41 aaa sizde Nisan’da öylemi ne güzel benimde Nisan hatta dua ediyorum bayramın 2. Günü doğsun diye çünkü bende 22 Nisan doğumluyum bayramın 2. Günüde 22 Nisan 😍 Bebeğime iki tane puffy ipten battaniye ördüm zibinlar aldım çoraplar aldım hastane çıkış takımı aldım beşiği annem aldı ama odamda tutmicam belki en fazla 20gun filan tutarım sonrasında zaten odasına koyucam benim odamı tanimasin diye kendi odasında uyusun diye
Mehtapkz Seymapple cok yogun bir doktor ama adi cok duyulan bir doktr konaktaki tek sikinti anestizi doktru sezerynmi olcn canm yoksa normlmi
Selma-bgm Seymapple Erkan beyin cok önerisini aldım 33haftalıgım kendi doktorumla ve hastahaneyle endişelerim var dogum ıcın ortada kalmıs hissediorum konakta nasıl durumlar dogum ücreti ne olmus
Mehtapkz Sinem029 izmitte en iyi doktrlardn biri dogm ucretini biliyrmsnz acaba saglikla kavusun buarada
Pinar41 SaHil_Hayat Sibel hocadan memnun musunuz ben 33 haftadan beri ona gidiyorum fakat bu son zamanlarda iki kere sorun yaşadım bu beni çok üzdü doktor değiştimeyi bile düşündüm okadar sizin yaşadığınız sorunlar var mı
Sinem029 Mehtapkz ben doğum paketi almıştım herşey içindeydi tahlilerim doğumum 12 bin TL para ödedim ama şuan doğum paketi yok sezeryan doğum 15 bin TL olmuş muayne ücreti de 815 TL biraz pahalı ama mükemmel ötesi bir doktorum var çok güveniyorum ona Allah nasip ederse 3 hafta sonra evladımı kucağıma alicam🙏🙏
cannjuuu Mehtapkz Ben doktorumdan çok memnunumm. Çok tatlı dilli naif ilgili bir kadın. Nstde ebe hemşireyle de denk gelmiştim o da çok tatlı bi kadın. O yüzden her şeyin güzel olacağını umuyorum inşallah