Mehtapkz aşağıua indim ameliyathane ekibi karşıladı beni. Sedyeden ameliyat masasına geçtim. Buz gibiydi dondum 😂 beni hazırlarlarken sohbet ettik onlarla biraz çok socak kanlılardı. Anestezi doktorunu bekledik bir süre. Doktor geldi içeri anesteziyi yapmak için bana pozisyon verdiler. Önümde bir abla durdu, başımı kendi omzuna dayadı, kollarımdan tuttu ve sırtım tamamen kambur oldu. Anestezi doktoru kıpırdamamamı istedi ama brn refleksle belimi oynattığım için olmadı ve iğneyi tekrar yaptı ama hiç hissetmedim. Acı yoktu yani iğne yapılırken. Elime yapılan damar yolu daha ağrılıydı. İğne yapıldıktan sonra beni yatağa yatırdılar. Ayaklarımda bir sıcaklık hissettim zaten uyuştuğunu anladım. Onlar da o sırada varis çorabını çıkarmışlar, sondayı takmışlar. Hissetmedim bunları ve görmedim de çünkü önümde örtü vardı. Sonra doktor geldi, nasılsın diye sordu ben çok korktuğum için sadece korkuyorum dedim ksjsjdk sonra onlar kendi aralarında muhabbet ettiler ve başlamışlar. Ameliyat esnasında başımda hemşir vardı. Bana birazdan bir sallandı hissedeceksin korkma dedi. Bebeği çıkarmak için salladılar biraz vücudumu ama tabi ki acı yok. Sadece bebek çıkınca göğsümde anlık bir nefes alamama, baskı gibi bir şey hissettim ama o da hemen geçti. Doktor kara kızımı gösterdi yukardan. Sonra doktor dikişlerle ilgileniyordu sanırım kızımı gördükten sonrasını çok hatırlamıyorum çünkü bütün odak noktam bebeğim olmuştu djdnnd onu aldılar yanımda biraz geride baş ölçümü, boy ve kiloya bakıp, örtüye sarıp yanıma getirdiler. Yanağıma koydular mis kuzumu ve götürdüler. Doktor dikişe devam ediyordu sonra işi bitince gitti ve ameliyat ekibi de bir şeyler yaptı. Sonra beni tekrar sedyeye aldılar, varis çorabımı geri giydirdiler ve yukarı çıktık. Bu kadar 😂😂 hiçbir şey hissedilmiyor ameliyat esnasında hiç korkmayın. Güle eğlene yaptı doktor ameliyatı 😂 doğumdan sonra da 6 saat sonra ayaklandım ve ondan sonra saat başı 15 dakika yürüdüm. Sonrasında hiç oturmadım zaten evde de durmadım. Kızımda anne sütü sarılığı olduğundan her gün hastaneye gidip geldim ve buna rağmen dikişlerimde bir sıkıntı olmadı. Evet arada sızladı ama yürüyebildim. Kızımla ilgilenebildim ki sadece ben ilgilendim kızımla başka kimseye yaptırmadım. 1 hafta boyunca gergin onu hastaneye götürüp getirebildim ve evde de dinlendim ama öyle sürekli de yatmadım. Evim dublex ve yemek için aşağı inip çıktım 3 öğün. Ben yukarda yatıyordum. Bunları anlatıyorum ki sonraki süreçten de korkmayın. Doktorun başarısı mı, benim bünyem mi bilmiyorum ama normal doğum yapmış kadar rahattım. Dış dikiş yok zaten yapıştırma yapılıyor. İp, dikiş alma işlemi vs yok yani. 1 hafta su geçirmez bant takılıyor. Rahatça duşa girip çıkıyorsunuz 1 haftanın sonunda kontrolde doktor su geçirmez bantı çıkarıyor ve sonrasında günlük hayatınıza devam ediyorsunuz. Aklıma gelenler bunlar. Sizin sormak istediğiniz bir şey var mı?