themomofminny Aysee-64 ben gidiyorum, hastaneden memnunum ama doktorumdan hiç memnun değilim. Değiştirmeyi düşünüyorum
Ecemsuakpolat_ Gizem3544 o zaman instagram kullananlar ve isteyenler hesaplarını yazsın bencee…🤍❤️ ecemsuakpolat_ benim ki can kızlar
themomofminny Ecemsuakpolat_ benim çok yeni olduğu içim hiç sormadım :) sen de mi medicana’ya gidiyorsun?
Aysee-64 themomofminny şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım ilgili güleryüzlü her sorduğuma cevap alabiliyorum şahsi numarasını verdı istediğim zamanda ulasabiliyorum bu arada perinatolojiye yönlendirdi medicanada yokmu bilmiyorum siz kac haftalıksınız gittinizmi
hazaldiyorkii themomofminny bende cüneyt hocaya gidiyorum. 32 haftalığım canım. Neden memnun değilsin.??
Ecemsuakpolat_ themomofminny yok ben özel bir kliniğe gidiyorum şirinyerde Tahir özgüder çok memnunum doktorumdan ilgili çınarlıyla anlaşmalı 14.000 tl doğum ücreti muayene 600 güzel iyi bir doktor
Gamzer Ecemsuakpolat_ İzmir/ Bornova Pınarbaşı’nda oturuyorum canım. 27 yaşında 2 çocuk annesiyim😄🧡 Varmi bana yakin olan?
AysegullA Aslında yüz yüze de tanışmak açısından kahve içmeli bir buluşma mı yapsak? Güzel olabilir bence☺️