Aysee-64 themomofminny şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım ilgili güleryüzlü her sorduğuma cevap alabiliyorum şahsi numarasını verdı istediğim zamanda ulasabiliyorum bu arada perinatolojiye yönlendirdi medicanada yokmu bilmiyorum siz kac haftalıksınız gittinizmi
themomofminny Aysee-64 benim daha çok yeni. 7+5. Bildiğim kadarıyla Cüneyt bey perinatoloji uzmanı :)
Gamzer Ecemsuakpolat_ Aaa ne güzel ben düğün salonlarına giderken, fincancilari geçince solda bim var orda oturuyorum. Sen?😊
Fgbebek-1 Bende çiğlide oturuyorum yaşım 25 ilk gebelik 20 haftalık olduk🧿🌺 Medicana gidiyorum İlkay hanıma çok memnunum bende
defneveannesii_ Fgbebek-1 İlkay hanımla beraber çalıştım çok severim kendisini🥰 Çok tatlış bi hekim, abla gibi yaklaşıyor hastasına, gebesine🌸 Medicana aşırı pahalı olmasaydı ben de oraya giderdim ama maalesef baya uçuk oldu fiyatları🥲
Fgbebek-1 defneveannesii_ evet bende özel sigorta poliçesi olduğu için devam ediyorum Çok ılımlı ve sevecen tatlı bir hoca ya çok memnunum detaylı ultrason için Cüneyt beye gideceğim
Fgbebek-1 defneveannesii_ tamam canım teşekkür ediyorum şükür memnunum hastane ve doktorlarımdan 🌺😊inşallah bi sıkıntı olmaz