yenibirannis Ecemsuakpolat_ ins bekliycz bakalım güzellik rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
Ecemsuakpolat_ yenibirannis amin canım benim sende biran önce kan testi yaptırda güzel haberler ver 🥰
Ecemsuakpolat_ Gizem3544 o zaman instagram kullananlar ve isteyenler hesaplarını yazsın bencee…🤍❤️ ecemsuakpolat_ benim ki can kızlar
Gamzebaby Ecemsuakpolat_ Karşıyaka’da oturuyorum canım 34 haftalık hamişim fethiyeden buraya gelin geldim🥰🥰🥰
AysegullA Gamzebaby bizim baya her şeyimiz aynıymış ben sadece Alanya’dan geldim buraya 2-3 sene önce 😂
Claro_ Ecemsuakpolat_ kızlar İzmir de memnun olduğunuz hastane ve doktor var mı biz eşimin tayin durumuyla geldik menderesteyiz tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum
Citosman Claro_ Çiğli devlet hastanesinde muayeneye gidiyorum hemen hemen bütün dr lar cpk iyi ve doğum şartları özel hastane gibi ondan doğumu orda düşünüyorum
buseyldz00 Ecemsuakpolat_ 29 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var 💓 şimdi de 25 haftalığız oğlumla 💙 Karabağlar’da oturuyoruz☺️🌸🌸
Gulooo Ecemsuakpolat_ İzmir Aliağadayım 34+4 haftamızdayız ilk hamileliğim minik kızçemi bekliyorum 🌸🤲
AysegullA Merhabalar👋🏻 Karşıyaka da oturuyorum 25 yaşındayım, 33+3 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim 😊
Aysee-64 Ecemsuakpolat_ evet kız 🙈 Ecemsuakpolat_ evet bi oğlum var 6 yaşında çok şükür🤲 bi tane de kızım olacak inşallah