Aysee-64 Ecemsuakpolat_ Ecemsuakpolat_ ben karabağlarda oturuyorum 30 yaşındayım ikinci gebeliğim 20. Haftamdayım☺️
Esma35 Ecemsuakpolat_ merhabaaa🙈 İzmir Bornova da oturuyorum 1 oğlum var 2 yaşında 2. Oğluma hamileyim🙈 20 haftalık😂
yenibirannis Ecemsuakpolat_ merhaba bende yesilyurtta oturuyorum şuan hamilesin diyolar ama ben pek ikna olamadım için hamileyim diyemiyorum 🤭😁 adayıyım galiba
Gizem3544 Ecemsuakpolat_ bende Gaziemirde oturuyorum ama genelde Karşıyaka tarafındayım ailem orda olduğu için 🙈 ilk gebelik benimde 24+2 🐣
anapanda12 İzmirliyim ama 5 senedir Trabzon’dayım adım Elif 23 yaşndym 3.5 yaşında oğlum var ve 15+2 hamileyim gurbette memelektmden uzak olmak zor olsa da Trabzon’um da çok aşk şehirdir yolunuz düşerse beklerim ❤️
Ecemsuakpolat_ anapanda12 oralara gelmeyi gezmeyi Çok istiyorum inşlh kızımı kucağıma alınca gelmek oraları kızımla gezmek nasip olur 😘😘😘
Aysee-64 Ecemsuakpolat_ evet kız 🙈 Ecemsuakpolat_ evet bi oğlum var 6 yaşında çok şükür🤲 bi tane de kızım olacak inşallah
Ecemsuakpolat_ yenibirannis ben de hiç hamile olduğumu düşünmüyordum kan testim çok yüksek çıkmıştı çok şaşırmıştım bana da herkes hamilesin diyordu şuan 6. Ayımızdayız kızımla inşlh senin de gönlüne göre olur canım 🥰
yenibirannis Ecemsuakpolat_ ins bekliycz bakalım güzellik rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
defneveannesii_ Günaydınnn🌸 23 yaşındayım🙋🏼♀️ İzmir/Kemalpaşa’da oturuyorum 9+4 olduk bugün minik üzümümle❤️🍇 İlk gebeliğim👼🏼