clover444 _aysenur8mikail__ bende 41haftalik oldum ne açılma var ne sancı yarın gidip suni sancı ile doğumu başlsticam nasıl dayanicam bilmiyorum
_aysenur8mikail__ clover444 bana da aynı şekilde söyledi 41e kadar zaten gelen gelirdi yani ne diye bekliyoruz ben anlamıyorum suni sancı da istemiyorum artık burama kadar geldi gördüğüm duyduğum herşeyi yapmak istiyorum
Tugba_23 _aysenur8mikail__ dr bana Plates hareketi vermişti doğumun başlamasına ve açılmaya yardımcı atmamı istermisiniz
_aysenur8mikail__ Tugba_23 zahmet olmazsa çok isterim teşekkür ederim birde ben deneyim bakalım son çare artık
Yeknese clover444 merhaba inşallah çok güzel bir doğum olur. Ben de ilk doğumumu suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 9 da yatışım yapıldı öğlen 14=30 da doğum yaptım
2022bebeki _aysenur8mikail__ Kendinizi neden bu kadar zorluyorsunuz illa normal olsun diye? Bazen de destek almak gerekebilir. 32. Haftamdan beri gebelik alerjisi ile uğraşıyorum full kaşındim dayanamiyordm artık açıklık var sancım yoktu denedik cok guzel de yanit verdi. Çok şükür 39+3 te geldi minik. Sizin için en hayırlısı olsun
_aysenur8mikail__ 2022bebeki haklısınız ama bir belirti olsa tamam diyicem ama yok ne sancı ne açılma nstde ufacık bir sancı bile yok nişan su hiçbişey yok haliyle artkk strese girdim 41e kadar hem beklemek istemiyorum hemde beklediğim zaman suni almak istemiyorum
Zeynep_61_70 _aysenur8mikail__ allah Allah, adaçayı ananas suyu falan da deneyin bi oda etki ediyormuş Rabb’im kolaylık versin Rabb’im bir nefeste bir avazda İnşallah bir an önce kurtarain İnşallah, sıkmayın kendinizi geçecek bu günlerde Allahın izniyle İnşallah
_aysenur8mikail__ Zeynep_61_70 amin inşallah Allah razı olsun Rabbim cümlemizi kolay geçitten geçirsin 🌸
Hsee Zeynep_61_70 canım sorması ayıp işe yaradımı hemen mi basladı korunmasız derken utanarak yazıyorum ama içine temas etti değilmi 🥲ben de 39 haftalıgım cok sıkıldım ya
_aysenur8mikail__ Hsee en başından beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ama yok ufacık bir doğum belirtisi bile yok..
Zeynep_61_70 Hsee evet kuzum içine boşaldığı gün sancım bir saat içinde başladı o gecesi de doğum yapdim 🤭🤭
_aysenur8mikail__ Zeynep_61_70 bi bende mi işe yaramadı bu yöntem ya en başından beri korunmasız giriyoruz