_aysenur8mikail__ Kızlar Allah aşkına söyleyin şunu yaptım o gece doğurdum suyum sancım geldi dediğiniz ne var 39+1deyim gına geldi her anım berbat artık dayanamıyorum aşşırı sıkıldım bunaldım bu hayata karşı olan motivasyoumu da düşürüyor lütfen tecrübesi olan bilen duyan varsa kesin bu şunu yaptırır dediğiniz ne varsa söyleyin lütfen
2022bebeki _aysenur8mikail__ Doktorum iki kez çatı muayenesi yapti. Üstüne YouTube da egzersizleri yaptim, sicak su altında squat, pilates son günüme kadar. İki fincan ahududu yaprağı çayı, ananas,hurma , full hareket hepsinin etkili olduğunu düşünüyorum
elif233233 _aysenur8mikail__ benim 38+4 te nisan geldi sandım başladı gece 1 de . O hafta çok merdiven inip çıktım annemlere sık gittim 4. Katta oturuyorlar. Birde ablamlar oradaydı hep ayak ustuyduk yoruldum ona bagladm
Zeynep_61_70 _aysenur8mikail__ ya burda bunu söylemem.nekadar doğru bilmiyorum ama.ben eşimle ilişkiys gurdikden sonra eşim korunmadan ilişki olduğu gün sancım geldi ve doğum yaptım hatta doktorumda dedi korunmadan yaparsaniz sanciyi başlatır dedi ve gerçekden de oldu şimdi ilk oğlumda
Ceylanercel _aysenur8mikail__ kızlar bende birşey sormak istiyorym bende 37 haftalık hamileyim doktor bebeğin kafa çapı 96 olduğu icin sezaryan olmamı istedi 100 olunca doğum kanalından geçmez dedi siz duydunuz mu böyle birsey
_aysenur8mikail__ 2022bebeki hepsini de yapıyorum ama yok nstde küçücük sancı bile yok 41e kadar bekliyoruz diyor doktor suni sancı almak istemiyorum artık psikolojim bozuldu resmen ya🙄
2022bebeki _aysenur8mikail__ Bence suni sancı korkulacak bir şey değil ben aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım
clover444 _aysenur8mikail__ bende 41haftalik oldum ne açılma var ne sancı yarın gidip suni sancı ile doğumu başlsticam nasıl dayanicam bilmiyorum
_aysenur8mikail__ elif233233 merdiven de çok sık inip çıkıyorum hep ayakta dolanıyorum nerdeyse bi nişan bile yok ya
Tugba_23 Tek bişeyle doğurdum cidden bak ,Plates topunda devamlı zıpladım 😅 Tv izlerken falan bile , 8 cm açılma ile gittim , boş hurma yedim , Plates hareketleri yaptım
_aysenur8mikail__ Tugba_23 sabaha kadar zıplamayı düşünüyorum ozaman 🙄 ayy valla bu stres daha çok öldürecek beni
Tugba_23 _aysenur8mikail__ dr bana Plates hareketi vermişti doğumun başlamasına ve açılmaya yardımcı atmamı istermisiniz
_aysenur8mikail__ Zeynep_61_70 canım zaten 2 güne bir ilişkideyiz neredeyse en başından beri hiç korunmadık ama yok ne açılma ne ufacık bir.belirti yok
Hsee Zeynep_61_70 canım sorması ayıp işe yaradımı hemen mi basladı korunmasız derken utanarak yazıyorum ama içine temas etti değilmi 🥲ben de 39 haftalıgım cok sıkıldım ya
_aysenur8mikail__ 2022bebeki korktuğumdan değil ama herşeyin normal olmasını istiyorum çünkü 41e kadar bekleyecek dermanım kalmadı gerçekten nerdeyse oturup saçlarımı yolarak ağlamak istiyorum son bi.kaç gündür
Zeynep_61_70 _aysenur8mikail__ allah Allah, adaçayı ananas suyu falan da deneyin bi oda etki ediyormuş Rabb’im kolaylık versin Rabb’im bir nefeste bir avazda İnşallah bir an önce kurtarain İnşallah, sıkmayın kendinizi geçecek bu günlerde Allahın izniyle İnşallah
2022bebeki _aysenur8mikail__ Kendinizi neden bu kadar zorluyorsunuz illa normal olsun diye? Bazen de destek almak gerekebilir. 32. Haftamdan beri gebelik alerjisi ile uğraşıyorum full kaşındim dayanamiyordm artık açıklık var sancım yoktu denedik cok guzel de yanit verdi. Çok şükür 39+3 te geldi minik. Sizin için en hayırlısı olsun
Mervesya _aysenur8mikail__ seni cok iyi anlıyorum cok zordayiz 40+3 um bende yalniz değilsin bu surecta gececek benimde yapmadigim kalmadj hint yagi filan icmek dahil ama bgn okudum beyin strese girerse rahim kendini kapatirmis ondan dogum geçikirmis saldim artik hic birsey yiyip icmiyorum yaomicam dedim ztn en fazla 1 hafta daha karninda sonra elbet cikacak o 1 haftayi keyifle gecir bir daha orda olmayacak annesi 🥰