Deletedmom_85 Amin kardeşim❤️
Namaz kılan arkadaşlarım
Selamın aleyküm arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim 12 haftaya gelmeden çok karnım ağrıyordu namaza duracağım zaman rabbim dayanma gücü ver namazımı kılayım dıyordum çok şükür hiç ağrım olmadan kılıyordum
Deletedmom_85 amin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
erkekanne34 bende 26 haftalık hamileyim biraz zorluyor artık ilk başlardaki gibi değil ama normal kılmaya çalışıyorum şuan
çok teşekkür ederim yanıtladığınız için hepinize rabbim hepimizin namazını kabul etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
2aslan_annesi07 bende 37 haftalığım hep öyle kıldım
erkekanne34 26 haftaligim . Ben de şimdilik bacaklarımı baya iki yana açarak kılıyorum😊 ama ayak agrilarimdan ayakta durmakta zorlanıyorum bazen
Bu sizi çok zorluyorsa ve öbür türlü de içinize sinmiyorsa sadece farz namazları kılın isterseniz
erkekanne34 oturarak kılmayı dene bende 28.haftaya girmek üzereyim ancak böyle rahat edebiliyorum
36 haftalık hamileyim ve artık karnım aşağı inmeye başladığı için daha çok sıkışıyor oturup kalktıkça daha çok zorlanıyorum özellikle akşam ve yatsı namazında ben de oturarak ve secdeye giderken bacaklarımı ayırarak kılıyorum☺️Allah kabul etsin ibadetlerimizi niyetimizi güzel tutmak önemli🌸
erkekanne34 namaz kılarken kadınlar bacaklarını omuz genişliğinden fazla açmaz ama hamilelikte kullanabileceğimiz ruhsatlar var. Bacaklarınızı daha geniş açabilirsiniz, otururken nasıl kolayınıza geliyorsa öyle oturabilirsiniz. İyice ağırlaştığınız dönemlerde ayakta kılmak zor geliyorsa oturabilirsiniz.
Ben normal nasıl kiliyorsam öyle kılıyorum 37 haftadayim şimdi biraz daha ayaklarımı açıyorum ama sürekli eğil kalk haraket oluyor zaten evde bıe çocuk daha olunca mecbur sürekli haraket halinde oluyorsun secdeden kalkarkende rahatça kalkıyorum belki açılmaya faydası olur diye düşünüyorum
erkekanne34 secdeye giderken baş dönmesi yaşıyormusunuz acaba bitek bendemi var bu
erkekanne34 ben 30 haftalığım şimdilik normal kılabiliyorum ama ilerki zamanlarda belli oturarak gerekebilir Allah kabul etsin namazlarımızı🤲
erkekanne34 canım ben şuan 17. Haftada girmek üzereyim. Ayakta kalabiliyorum. Ama 29. Hafta baya büyümüştür karnınız. Ben o haftalarda Allahını izniyle oturarak kılarım iri bir yapım var zaten. Ben ilk oğlumda da da ilerleyen haftalardaoturarrak kıldım.sizin gibi oturarak kılarken bir kaç gün karıştırdım. Sizde oturarak kilim ve bebeğinizi sıkıştırmayin nitekim yaptığınız ibadeti eziyete çevirmeyin. Nitekim Rabbım biliyor durumunuzu siz bir kaç gün karistirirsiniz sonrası alışikirsinuz. Rabbım kabul eder inşallah
erkekanne34 kanamam oldu benim şimdiden oturuyorum ben
erkekanne34 bir ara bende öyle hissediyordum ama 37+4 üm hala normal şekilde kılabiliyorum. ve diyorum ki iyiki ay yapamıyorum oturarak kılayım demeyip zorlamışım çünkü o sıkışma hissi bir süre sonra geçti bende
erkekanne34 biraz daha ileri doğru eğilirseniz sıkıntı olmaz ben 39 oldum eğilerek problem olmuyor
Hamileanne yok hayır ben yaşamadım dikkat edin
Lasvinia çok teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim bir kaç gün 🥰🤲🏻 Allah kabul etsin inşallah namazımızı