dml33 deletenmom1841 10. Haftafa ultrasonda karnima vurdu hareket etsn diye sanirim anlamadim bnde ilk defa yapti benim cocuk annesi gibi uyusuk elini kolunu az oynatti hareket etmedi belki 12de gorur diye düşünüyorum :)
Nur_Husuf busratasci- merhaba 11+6ben bu gun gitdim ikili tarama testi icin dokdorum oqlusum olacaqini soyledi benim icin fark etmez doqrusu saqlikli olsun 7 senedi yolunu gozluyoruz
Deletedmom308 Ultrasona girmeden önce şekerli bi şeyler yiyip içebilirsiniz. Çok faydası oldu bana. Bizimki çok hareketliydi. Doktor da şekerli bi şeyler mi yedin diye sordu hatta :))
Tiredmother Kızlar 11+4 üm eşim çok sabırsız gecenin bi vakti gittik öğrenmeye 😂😂 çok yüksek ihtimal kız dedi doktor 😍
Gulsumkeremsuat minasura bende 10 haftadayım benimde aynı gün ikili test var saglıklı olsunlarda rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Gulsumkeremsuat Ay ne güzel ya erkenden öğreniyorsunuz cinsiyet benim ilk hamileliğim oğlum 17 haftada ögrenmiştik o yüzden Buda öyle olur diye sabırla bekliyroum ama yorumlarınız şaşırdım 11 haftada öğrenen var
Tiredmother Gulsumkeremsuat göbek çıkıntısı diye bi şey varmış ilk defa duydum o yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kızmış. Bunu erken tarihte göstermezmiş normalde ama gösterdi bizimki. Çokta emin olamadım açıkcası ama doktor çok emin bi şekilde çok çok büyük ihtimal kız dedi. Ben yine 16 ya kadar bi şey almam😄
Mom534545 busratasci- bakalım canm 13+3 uz bizde yarın randevum inşallah belli olur buraya yazarım son durumu ikili test yaptrcam bide
Tgbatem Mom534545 yaptırdın mı😊 ölçümler iyi sorun yok ama kan tahlilini de görelim dedi cinsiyet içinde erkek gibi ama çok erken 10 gün sonra anca görünür dedi
Mom534545 Tgbatem aynen bende zeka testi için rutin tahliller yaptrdm cano ense kalngı felan beyni çok güzel dedi ama bnmki göstermedi fazla baya baktı kıza benzetti 1 ay sonra netleşir dedi ama kimseye söyleme yayma dedi kıza benzio dedi😂
Mucizeeeemmm Bugün gittim gecen hafta erkege benzetmişti bu haftada kiza benzetti ama cok erken haftalar yanilma olabilr ileriki haftalar daha net cevap olmus olur o yuzden tahmin yapmayalim bidaha dedi 😂😂😂 acikcasi bekliyodm boyle bisey okuduklarimdan sonra 😂
Arjin Devran çıkıntımı gördü Canım.banada erkek dedi büyük ihtimal en son gittim göstermedi inş değişmez iki kızım var.rabbim bi tanede erkek nasip eder inş🤲🏼