Aslhanuras Devran Sizinde göğüs ağrılarınız var mı ben de 15 haftalık hamileyim 4 gündür çok şiddetli gögüs ağrım var nefes bile aldırmıyor
Arjin Devran çıkıntımı gördü Canım.banada erkek dedi büyük ihtimal en son gittim göstermedi inş değişmez iki kızım var.rabbim bi tanede erkek nasip eder inş🤲🏼
Devran Aslhanuras hiç yok ilk 8 haftalardan 13 haftalara kadar dewam etti ve bitti artık miğdem bulanmıyo başım ağırmıyo istediğimi yiyorum çok şükür :)
Aslhanuras Devran Benimde çok şükür hiç mide bulantım olmadı herşeyi yedim ama şu 4 gündür yürürken bil ciğerlerime kaburgalarım batıyormuş gibi oluyorum nefes bile alırken zorlanıyorum görende 9 aylık hamile zanneder o derece 😟
Devran Aslhanuras ben çok aşırı ödem oldum gece parmaklarım uyuşuyo yani doktora söyliycem tabi ama yüksek ihtimal ödem çünki 4 ayda bu kadar şiş olmak normal değil
Aslhanuras Devran Bende ödemde yok 4 aylık diyecek 1 haftaya ben sadece 3 kilo aldım göbeğim bile çıkmadı sadece göğüs ağrım çok etkiliyor beni
[silindi] busratasci- 12 haftalığız cuma kontrolüm vardı. İlk baktı kız gibi duruyor dedi ama başka bir açıdan da erkek gibi dedi🤷🏼♀️ 2 hafta sonra netleşirmiş😄
Burjucan busratasci- biz 13. Haftadayız 12. Haftada kontrolümüz vardı doktor yüzde yüz kız dedi bu kadar emin olmasa yüzde yüz demezdi herhalde diye düşünüyorum
oznuryalcn Bizde 13 haftalıgız ama cinsiyetimizi ogrenemedik henuz 😊 haftaya kontrolumuz var insallah o zaman gorebiliriz 😊
Gulsumkeremsuat minasura bende 10 haftadayım benimde aynı gün ikili test var saglıklı olsunlarda rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
dml33 deletenmom1841 10. Haftafa ultrasonda karnima vurdu hareket etsn diye sanirim anlamadim bnde ilk defa yapti benim cocuk annesi gibi uyusuk elini kolunu az oynatti hareket etmedi belki 12de gorur diye düşünüyorum :)