Hamcey Bende 11+4üm bende öğrenemedim inş Pazartesi kontrolüm var hayırlısı inş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin detaylı ultrasonda acaba öğrenebilir miyim cinsiyet
bsrfrt 1 aralıkta öğrencez inşallah😍😊 doktor erken daha kafa karıştırmayalım bu aylarda çok karışıklık oluyor üzülüyor insanlar dedi😊
BeyzZaA busratasci- 10 +2 belli değil tabi ne zaman doktor tahmin yapar onuda bilemiyorum ama meraktan ölüyorum 😊
Aslhanuras BeyzZaA nisan 20den snra bekleyecem inşallah ama oğlan 10 gün alıypr diyorlar ya mayısda olabilir :)
BeyzZaA Mucizeeeemmm inşallah ne zaman tahminde bulunduğunu merak ettim doktorunda o yüzden sordum teşekkürler 😊
Lavinia1924 Bizde 10 haftalık olduk perşembe doktora girmiştim doktoruma bebeğimi gorunce me kadar buyumus dedim oda hele 2 hafta sonra geldiğinde gor sen bide o zaman iyice koca adam gibi olcak dedi cinsiyetle alakalı bisey demedi ama kendi kendime diyorum belkide gordu farketti biseyi ama kesin olmadığı için daha dememiş olabilir diye dusunuyorum :)
Esra34 13+3 uz ama öğrenemedik haftaya perşembe ikili test sonuçlarını almaya gidicez ozaman netleşir dedi bakalım hayırlısı
548262 Ben aslında 11+1im ama bebek 10+4görünüuor geç döllenme olabilir dedi.o yüzden 12. Haftada gitsem de öğrenebilir miyim bilmiyorum 🤷♀️
payidar 11+4 erkeğe benziyor ama 20 gün sonra gel netleşir dedi 😊 hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar cinsiyeti fark etmez 🙈