Arcin Merveeusluu esim de istemiyo yaninda tam daliyom dürtüyo. Cocuklarin yanina geciyom kücük oglan kalkiyo anne horlama uyuyamiyorum diye. Bende iki oda oldugu icin baska yaticak yer yok. Nereye gitsem kovuluyom. Ahhhh ahhh şu günler gecsede normale dönsek….
Niidos Meryem_K 26 hafta sağ kaburgam çok ağrıyor böyle sıkışıyo o taraflar :( bilmiyorum zaten kafası sağ tarafta yukarda duruyor uzun süredir yeirmi değiştirmedi ayakalrı da sol kasığımda. Bir de geceleri sürekli ağrılar çekiyorum bacaklarım kollarım sırtım her yerim 😂😂
Cansel2017 38+4 uyku sorunu kasılma ve şimdi de kaşıntı başladı arkadaşlar benim gibi olan var mı vücudum dün geceden beri boş boş kasiniyo🥺
Mrym9355 Cansel2017 35 haftalığım bende 3 haftadır kaşıntım var mahvoldum resmen tahlillerim de temiz çıktı gebelik alerjisiymiş 😔 geceleri uyku haram bana artık heryerim yara oldu artık kaşımaktan sezeryan olucam sanırım 37.haftamda alıcak doktorum artık dayanamıyorum 😫😫
Sip85 Meryem_K 10+5 bulantı, mide yanması, kabızlık sorunu, halsizlikk ve arada bir kusma. En sinirimi bozan bulantı ve halsizlik ve kabızlık 🤦
Son-gul35 Meryem_K 33 olduk yataktan kalkmak bir derrt yatmak bir dert uzanmak ayrı dert zamanın da gelsin de razıyım her şeye 🙏🥰
mrvesrll Meryem_K 28+2 bel ağrıları çok kötü özellikle duştan sonra , uykusuzluk oluyor neden oluyor bilmiyorum kesintisiz uyumayı özledim
Banubebek1 Susam-21 bizde 15 haftalık olucaz çarpıntı hep kardiyoloğa doktora gittim holter takıldı çarpıntı çıktı tekliyor resmen cıkcak gibi ilaç veremeyiz dedi gerçi anksiyete panik atakta var ayırt edemez oldum artık zorlayıcı😔
Gulsenbck Meryem_K 36. Hafta uykusuzluk kramplar ve tuvalet sorunu beni benden alıyo şuanlık normal gözüküyor doğumum hayırlısıyla inşallah 🥰
aleynasrgcl01 gmzerdm evet sanki orası yanmış gibi hatta bazen o kadar yanıyor ağrıyor ki gerçekten bir şey varmı diye bakıyorum
gmzerdm Abuheyat bugün yanından geldik aslınsa bu durumun normal olduğunu bol bol nemlendirerek birşey yapamayacağını söyledi
Zeynep_61_70 Meryem_K 35+0 gece uyku yok , bacak krampları, yürümekte zorluk , yatakda dönememe , mide yanması , bel ağrısı, mübarek panda gibi yuvarlaniyorum 🤭😂
muallimehanimmom5 Meryem_K 37 girdim bel agrısı kaburga agrısı eski sezaryen dikişimin acısı mide yanması ne ararsan var 😏 bakalım bende mecbur sezaryen olacam ilki olduğu için günümüzü alacağız yarın nasipse