Yenidenanne2 Meryem_K 30+2 uykular yok miğde yanması zirvede ful enerjik bir oğlum var birde abisi 😂😂
Remziyexx @“Beyza038”#p26119541aynıyız sizinle göğüsleriniz kaşınıyor mu ben çok kötüyüm nasıl baş edeceğimi bilmiyorum
nez10 Meryem_K ikiziz serklajlıyız 34+0 1haftdır gece uykusu yok ödem olduk parmaklarım ağrıyor boynum omzum😭 bugünde aşadan iğne batıyor yarın sezeryan için kan vermeye gidicez
Merve2546 9+3 çok miğdem bulanıyor sabah akşam her zaman ve yemeklerden tiskiniyorum miğde bulantisi ilacıda fayda etmiyor
Merve2546 Ulvana vajinal akıntımda var bel ağrım ayakta çalışıyorum akşama kadar bazen akşama doğru eğilmekten ağriyor normal olarak ağrimiyor
Banubebek1 Susam-21 bizde 15 haftalık olucaz çarpıntı hep kardiyoloğa doktora gittim holter takıldı çarpıntı çıktı tekliyor resmen cıkcak gibi ilaç veremeyiz dedi gerçi anksiyete panik atakta var ayırt edemez oldum artık zorlayıcı😔
Tubazeynepalin Meryem_K 27+1 im haftasından bir hafta geride geceleri uyuyamıyorum dört ağrım çok var arada ufak sancılarım var öyle inşallah sağ salim 39 40 hafta ulaşırım
Sivas01 Yigitinannesi112 doktor ilaç yazdı 3 gün takip edilecek dikkat etmemi söylediler yemeklerime bol su icmeliymisim İnş düşer 12/ 8 olmalıymış en fazla
Queen1 Meryem_K 12+6 haftalığız bulantı vs vardı ama hapla geçiyor o ama bugün hep karnım ağrıdı ve belim de hafif ağrıyor neden olabilir başına gelen varsa bilgi verebilir mi acaba ilk hamileliğim 🥹
Minikmucizemmm26 Queen1 benim de 12+4 dün acayip bel ağrısı vardı ona birda arada karın ağrısı ve kasık ağrısı eklendi ama korkma rahim büyüdükçe bel’e baskı yaparmış belde ki karındaki ağrılar bu yuzdenmis doktorum öyle söyledi bana