Smootie Haftadayım 5 gibi uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum yarım uyku hali sürekli saga sola dön dönerken bel agrısından acı çekiyorum demir ilacından dolayı agzımda sürekli bir metal tadı 😓😓
2prensesannesiiii Meryem_K 22+6 kasıkta bıçak batması gibi ağrılar sırt bel ağrısı gece sık idrara çıkma onun dışında iyiyiz kızçemle 👼💓🧚♀️
Tansuisik Haftam yeni kusma şikayetlerim bitti… Aşırı bulantılarım vardı … 4,5 ayda 4,500 gr aldım …. Şimdide uykum geliyor sürekli . Ilk gebeliğim acemiyim umarım her şey yolundadır 🤭
123mirver_ Meryem_K cidden elma işe yarıyor mu mide yanmasına bogazıma kadar açı su geliyor gibi hissediyorum
Patricia Meryem_K 39+0 tek şikayetim yerinde gayet mutlu olması ve asla çıkmak istememesi. Ulan çık da gel anan ağladı haberin yok 😂😂😂
Zahiderim 30 .hafta bitiyor bir ay önce hasta oldum hastalıktan sonra tuhaf bir öksürük oldu boğazımda gıcık gıcık burnum kapalı ağzımdan nefes alıyorum boğazıma sanki tükürüğüm suvanıyor nefesim gidiyor
Ernurr 29+1 im bel ağrılarım var ağırlaştım sanki onun dışında iyiyim çok şükür ,biraz kabılzıkla mücadele ediyorum
Ebruozdgn_ Ernurr bense 29+2 4 gündür hiç gecmeyen bel ağrım var konuştunuz mu hiç doktorla normal mi ona göre hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Arcin 34+4 deyim bütün sikayetler pes pese basladi bende. Kasık agrisi karin agrisi bel agrisi kaburga agrisi. Anlicaniz üzere dogurmak istiyorum artik. Uyku zaten kalmadi. Horlayan var mi aranizda? Yoksa benmiyim hamileligin bu dönemlerinde horlayan….
Arcin Merveeusluu esim de istemiyo yaninda tam daliyom dürtüyo. Cocuklarin yanina geciyom kücük oglan kalkiyo anne horlama uyuyamiyorum diye. Bende iki oda oldugu icin baska yaticak yer yok. Nereye gitsem kovuluyom. Ahhhh ahhh şu günler gecsede normale dönsek….