EmineDefneGokce Humzee16 hayır ya 25 ten beri baş aşağıydı . Sık sık giderdim kontrole hiç makat olmadı
123mirver_ 11+1 deyim sanki ağdet olacak gibi sancı gibi bıçak giriyor gibi normal mi? Midemde yanma da var
ilkimbebee Meryem_K 24+5 tuvalet sırdaşım arkadaşım oldu 😅 uykular haram olduuuğ 💃🏻 En ufak harekete uyanmam dışında sorun yok sağlıkla bekliyorum yaramaz kızımı 🙏
555eeee67 Meryem_K onlari yiyorum canm yemek fala yiye bilmiyorum evdekilerde israr ediyorlar sanki ben böyle çok mutluyum
123mirver_ Meryem_K cidden elma işe yarıyor mu mide yanmasına bogazıma kadar açı su geliyor gibi hissediyorum
Cansuarass Meryem_K 18.haftaya giricez mide bulantılarım bitti çok şükür ama 2 gündür mide yanması başladı,sol kalçama sanki bi bıçak saplanıyor adım atamıyorum bazen ve daha cinsiyetini bile öğrenemedik bacaklarını açmıyo minnagım
Zeze1792 Cansuarass ben de 22 deyim. 18 gibi bulantım bitti ama mide kaynaması başladı aynı. Bütün gün naneli şeker ağzımda
Merve-boz22 Tunurr Bende 35+1 deyim geceleri bi taraftan diğer tarafa dönmek işkence oldu sık sık lavaboya gitmek yoruyor artık bide bel ağrım var ara ara oluyor Benim doktor daha bişey demedi normal yada sezaryan diye 37 haftada kontrolde öğrenirim artık
arzumucahit69 11 haftadayım aşırı uyku halinden başka bi şikayetim yok hamile olduğumu bile unutuyorum bazen çok şükürr rabbim herkeze kolaylık versin ❤️
Denizkizi123 Meryem_K 35+4 gece bol uyanmalar bel ve ayak ağrısı şeklinde devam ediyoruz normal bekliyoruz bi aksilik olmazsa