Damla_sonmez 36+3 belim karın alt kısmı ve vajina kısmından sırtada vuran ritmik kasılmalar mide yanması sık tuvalete gitme gece uykusunda ayak ve bacapıma kramp giriyo birde. 9 şubat doğumum var o güne kadar beklesin bsşka bişry istemiyorum
Gurleremine Damla_sonmez merhabalar tüm söyledikleriniz bende de var gününüz neye göre belirlendi? Sezaryen mı olacaksınız acaba?
Hatice_k 15+1 14.haftaya kadar hiç bulantısı olmayan ben son 1 haftadır sürekli bulantım oluyor. Aynı durumda olan var mı 🤦🏻♀️
Mama1982 Meryem_K aynen al bendende o kadar cnm aynı haftadayız benimde sezeryan şubat 24 yada 25 doğum inşallah senindemi o tarih ☺
Kitameku Hafta..Çiş çiş çiş 🤦🏽♀️ hem de sıkıştırıp ağrı yapıyor gece gündüz. Tuvalete bi gidiyorum çok az yapıyorum 🤷🏽♀️
Lazz61 Meryem_K 29+ 4 olduk ama 20 haftadan beri genital ağrı ve şişme var. Öyle ağrı ki sanki çatılar ( kemikler ) zorlanıyor gibi bazen adım attırmıyor. Son haftalarda normal ama ben de çok erken başladı 😢 çok canım yanıyor yahu. Dr dr yoğurt süt vs tüketmemi söylüyor sürekli ama ben tüketemiyorum nasıl olcak böyle bilmem 😩
elifbln 38+5 ve en azın ne zaman deliksiz gece uyudum unuttum😕 midem yanmaktan helak oldu yatsam yatamıyorum otursam karnım sıkışıyor özellikle şu son iki haftadır aşırı zorlandım
atlasinannesi_ bademli_puding aynı dert bende de var yarım saatte bir tuvalete giderken artık 20 dk ya kadar düştü gece daha çok oluyor gece olmasını istemiyorum 😁
bademli_puding atlasinannesi_ ayy değil mi ya gece olunca sinirleniyorum tam uykumun en güzel yerinde çişe kalkıyorum 😂😂
Gizem_0693 37+0 hareket kısıtlılığı, bel ve kasıklarda ağrı, gece acıkmaları, uyuyamama, tuvaletten çıkamama 😒 ve tabi ki doğum korkusu
Flutozim 24+1 im .. ruh halim çok inişli çıkışlı . Küçücük şeylere aşırı tepki veriyorum . En çok korktuğum şey duygularım gerçek mi emin olamıyorum. Bir karar verirken gerçekten doğru mu karar alıyorum bilmiyorum. Aşırı yorgunu psikolojik olarak .Bunların dışında sabah 7 de kalkıp 12 de uyumama rağmen enerjim idare eder gibi. Spor veya yürüyüş ya da bol haraket dinç tutuyor yoksa hasta gibi oluyorum hemen.
Zbsbzc1 Ulvana şeffaf norml ama kahve rengi gelmıstı bı kere progestan ictm suan koyu sarı oldu korkuyorm da cuma doktor randevum var tuvalte gıdıp bakmaktn öldm artk
Damlamsu Meryem_K 37+6 dayım ve karnım çatlayacak gibi kaşınıyor ama çatlamıyor morartıyorum kaşıyıp ne yapabilirim ???
atlasinannesi_ bademli_puding evet ya biraz bekleyeyim diyorum hemen şişlik oluşuyor bu sefer mecbur kalkıyorum
bademli_puding atlasinannesi_ tutmak sağlıklı değil zaten bende biraz tutmaya çalışıyorum elinde sonunda gideceksin beyi tutuyosun diyorum kendi kendime 😂😂
Tugce92 aleynasrgcl01 aynı ağrı sol göğsümün altında yanıyo gibi çoook ağrıyo yani hiç geçmiyo bide doktorum kas ağrısı dedi karın genişledikçe olur dedi ama bana göğüs kafesim batıyo gibi geliyor 33+4 benimde günüm
cannkmrc Tugce92 benimde öyle sanki uyuşuyor gibi kramp girmiş gibi özellikle de sağ tarafıma yatınca sanki bütün karnım uyuşuyor iğneleniyor ve ağrısı da oluyor kaburgalarım ağrıyor artık
cannkmrc Meryem_K kaç haftalıksın benimde bacak kramplarım başladı ve kuyruk sokumu ağrısı pelvik kemiklerimde sol tarafta sürekli ağrı günlük yürüyünce geçiyor bu aralar ama yere hiç bir şekilde oturamıyorum