Tugce92 aleynasrgcl01 aynı ya kafayı yicem tek bi tarafta sürekli açıp bakıyorum korkuyorumda. doktorum normal dedi ama magnezyum hapımı coğalttı ama yinede geçmiyor
cannkmrc Tugce92 benimde öyle sanki uyuşuyor gibi kramp girmiş gibi özellikle de sağ tarafıma yatınca sanki bütün karnım uyuşuyor iğneleniyor ve ağrısı da oluyor kaburgalarım ağrıyor artık
cannkmrc 34+6. Haftadayım çatı ağrısı kuyruk sokumu ağrısı 6. Aydan sonra başladı git gide şiddetlendi artık yere oturmak hayal oldu. Kaburgalarım mide kısmıma iğne batiriyorlar sanki mide yanması, bel ağrısı, sırt ağrısı, halsizlik geceleri şekerim düşüyor biseyler yemeden olmuyor sürekli tuvalete kalkmalar bitmiyor zaten ama bunların yanında hamileliğin en güzel yanı onu hissetmek varlığını hıçkırığını duymak insanı nasıl da sevindiriyor elhamdülillah bebişimiz var ki bu ağrılar sancılar kramplar oluyor ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ALLAH OLMAYANLARADA HAYIRLISI NASİP EYLESİN🥰💙
Ebruozdgn_ Ernurr bense 29+2 4 gündür hiç gecmeyen bel ağrım var konuştunuz mu hiç doktorla normal mi ona göre hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Ernurr Ebruozdgn_ evet bel ağrısı maalesef normal çocuk öne doğru gittikçe senin denge sistemin değişiyor maalesef ,özellikle gün içerisinde var bel ağrım ama akşam olunca koltuktan yataktan kalkamıyorum resmen akşam ağırlaşıyor feci şekilde tüm günün ağırlığı biniyor
Gurleremine Damla_sonmez merhabalar tüm söyledikleriniz bende de var gününüz neye göre belirlendi? Sezaryen mı olacaksınız acaba?
Damla_sonmez Gurleremine şuan gördüm mesajı. Çünkü 4 şubatta erken doğum oldu. Planlanandan 10 gün önce.
bademli_puding Minigiminannesi5 kız biliyorum ikinci gebeliğim ilkinde bazen altıma kaçırırdım yetişemediğimde oturur ağlardım 😂😂
Bhrr1 9 haftaligiz bizde bugun kahverengi hafif bir leke geldi ama cok az baskada gelmedi agri vs olmadı ilk defa geldi acaba neden olur bugün kontrolüm var ama ben uyuyamiyorum tedirginlikten korkudan
eserce05 Bhrr1 yerleşme kanaması olarak nitelendirilen lekelenme olabilir ilk 3 ay ☺️ benim 4. Ayımda çok yoğun kNamam olmuştı doktora gittim bebekle ilgili değilmiş endişelenmeyin sizde sadece takip edin ona göre doktora gidersiniz☺️
Elifffyusa EmineDefneGokce 39+2 oldum biraz önce bende aynı durumdayım canım Perşembe sezaryim var insllah 🙈ağrın llur erken alırım o kadr beklemezsin dedi doktorum ama islarla Perşembe istiyorum bakalım nasip artık ağrım benimde oluyo iki defa gittin nst de çıkmadı serum takinip geldim insllah Perşembeyi bulucaz🙈
Eminedmghcgllr Meryem_K 18+3 yaklasik 5gundur normal duz oturamiyorm kuyruk sokumum mu agriyor ben anlamiyorm.bisey yapmadim etmedim ama asiri bir agrim var
cannkmrc Eminedmghcgllr yavaş yavaş kuyruk sokumu çatı ağrısı ya da pubik kemiği ağrısı diyorlar onun için hareketler yapabilirsin canım günlük en az 1 saat yürü git gide daha ağırlaşıyor ağrısı çok fazla oluyor inan bana gece tuvalete kalktığımda ayağımı ağrıdan atmadığım günler oldu ben çektim sen çekme canım kesinlikle hareket şart
Eminedmghcgllr cannkmrc bende cok hareketli insanimm.. bide agri hissetmeye basladigimdan beride oturmuyorm evde hareket ediyoem.yuruyus zaten yapiyorm.ama biraz fazla yuruyuncede kasiklarim agriyor.cok degsk bir dönem.
2kidsmoms cannkmrc ben yürüyüş yapmaya başladıktan sonra bu ağrı oldu sanırım vücut hazırlanmaya başladı. Yürüyüşün bu ağrılara faydası oluyor mu ki arttırır gibi geldi
busraon Rabiaa34 gebelikte kanamalar hiçbir zaman normal kabul edilmemiştir doktoruna muhakkak bilgi ver hatta ben senin yerinde olsam hiç beklemeden hastaneye gider muayene olurdum
Merve-fatih 38+1 Karın ağrısı, pelvik ağrısı, kramplar, rahat yatamamak ve oturamamak, mide yanması, aşırı enerjisiz hissetme, aşırı uyku hali, aşırı unutkanlık ve iştahsızlık tüm gebelik boyunca, sürekli ağlama isteğim vardı şimdilerde geçti gibi 😂 😬 👋🏻
Arzu-yazgan Bnm yarın Allah’ın izni ile doğum sezeryan rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin