Sivas01 Yigitinannesi112 doktor ilaç yazdı 3 gün takip edilecek dikkat etmemi söylediler yemeklerime bol su icmeliymisim İnş düşer 12/ 8 olmalıymış en fazla
Yigitinannesi112 Sivas01 çok geçmiş olsun canım benimde sınırda ondan sordum rabbim şifa versin hepimize 🙏
Hande8 38+3 Doğum pozisyonunu almış ama gelen giden yok arada adet sancısı gibi ağrılar oluyor geçiyor. Sürekli lavaboya taşınır oldum bu yoruyor 😅
aleynasrgcl01 gmzerdm evet sanki orası yanmış gibi hatta bazen o kadar yanıyor ağrıyor ki gerçekten bir şey varmı diye bakıyorum
Tugce92 aleynasrgcl01 aynı ya kafayı yicem tek bi tarafta sürekli açıp bakıyorum korkuyorumda. doktorum normal dedi ama magnezyum hapımı coğalttı ama yinede geçmiyor
Aselyusra Minikmucizemmm26 ya ben de sizinle aynıyım 2 gün küçük sadece. Ve bir haftadır dediğin ağrılar bende de var. Acile gittim sorun yok dediler tedbiren iğne yaptılar biraz yat dediler. Ama baya kramp giriyor sürekli. Ya da adet gibi sızlıyor alttan alttan
Minikmucizemmm26 Aselyusra hemen hemen ger gün ağrım var bazen rahimde bıçak saplanmasi gibi bı ağrı bazen vajinada batma oluyo hatta doktor kontrolünden önce iki kez baya köyü şekilde sarı akıntım oldu ama muayene bebek gayet saglikliydi kanda idrardada bir şey çıkmadı doktorum bu ağrıların gayet normal olduğunu zaman geçtikçe artacağını söyledi bugün de belim acayip ağrıyor bol bol dinlenicez yapcak birşey yok malesef sağlıklı olsunlar da 🤲🏼
Ulvana Zbsbzc1 şefaf su gibi bazende sarı renk gibi.peki ya sizde? Bazen doktorlara diyilde böyle durumlarda bi arkadaşa danışmak daha iyi geliyor bana
Nis Meryem_K mide yanması ve göbegimin asagıda olması erkek bebeklerde böylemi olur blmym kızımda böyle degildi
Pearlyy Meryem_K 35+4 uykular haram, mide yanıyor, burun tıkanıyor, yatakta dönemiyorum, nefesim kesiliyor, sezaryen olacağım korkuyorum, çabuk yoruluyorum. Saygılar😀
gulcansvml10 33+6 hatta 34. Haftaya giriyorum diyelim😊 Gece hareketlerden zor uyuyorum çiş cabası bide ayaklarım şişti birden 😔
Esracablogm 34+1 ve 1. Ayda başlayan bulantılar hâlâ devam ediyor üstüne mide yanması ve kramplar eklendi 🥹
zeynepmom34 elvinimmm benimde 26+5 bizdede mide yanması koltuğa oturdumu kalkamama uyuşma 🤗🤗 onun dışımda bi şikayet yok
elvinimmm zeynepmom34 doktorun yazdigi ilac bana iyi geldi perşembeden beri mide yanmasi yasamadim.ben oturdugum zaman kizim birakmiyo uzaniyorum mecbur 🤣
kadertugrul7 Rabiaa34 korkutmak istemem ama su an bizde 7 haftaligiz ic kanamam oldugunu soyledi doktor ayni sekilde bendede acik kirmizi akinti vardi progestan verdi düşük önleyici kullaniyoruz bakalim simdilik hayirlisiyla atlatiriz inşallah
Kbrt 32+3 ne olduysa 30dan sonra oldu mide yanması,çatı kemiği ağrısı şimdi de kaburgamda hafif ağrı başladı ama buna da şükür çünkü şimdiye kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım ☺️ hepsi sağsalim gelsin inşallah
Zbsbzc1 Ulvana şeffaf norml ama kahve rengi gelmıstı bı kere progestan ictm suan koyu sarı oldu korkuyorm da cuma doktor randevum var tuvalte gıdıp bakmaktn öldm artk
sdkarslan1 Meryem_K benimki daha 8 haftalık ne olacak bilmiyorum ama normal doğum istiyorum inşallah 🤲🏻🥰