Slha
[bilinmeyen] kaninj fazla sulandrdigi icin kanaman cok oluo olablr 0
Slha
[bilinmeyen] doktra sormadan kesme,ama igneni asla aksatma bi gun bile basta bnmde kahverengi bir aya yakin suren kahverebgi kanamam oldu keseyi alttan gormuslerdi ve her bakmalaribda aktif bi kanama yok diye yolladolar eski kan dediler kurtaj olmustum cnki snra koku vermeye basladi kan baska doktra gttim bi fitil verdi enfeksiyon icin o gecrdi 13 umcu haftada yne basladi hastanede yattm 3 gun progestan verdiler hc ayaga kalkmadan yattim 25 inci haftaya kadar belki progesyan kullanmisimdr merak etme senin bebeginede bisey olmicak rabbimin izniyle rabbm senide bebeginide korusun ayaginin altina yastik koy yat hep
Slha
[bilinmeyen] bide kuzum bebegin kalp atisini duyana kadar onemswmiyolar yatrmiyolar hastanede bn hep o umutla gidiyodum yok yatirmiyolardi 7 haftaykn kalp atisini duydum omida norml ultrasonla duymadilar da ayrintuli ultrasoma yolladilar ole duydum korkma korktukca daha kotu seyler oliyo bazi insnlar 9 ay kanamalo gecrirmis gebeliklerini rabbm ne derse o bizim kayiplarimiz oldugu icin illaki cok daha fazla uzuliyoruz rabbm tekrar evlat acisi yasatmasin bize
ikizlerimveannesi
[bilinmeyen] inşallah kesilsin de canım sen de rahat bir nefes alırsın 🙏
nazol
[bilinmeyen] Doktor niye sizin yatışınızı yapmıyor acaba?
Kbrmnsvr
[bilinmeyen] Allah büyüktür sen içini ferah tut. Bol bol su iç ve yat sürekli
nazol
[bilinmeyen] canım yani bu kadar kanamaya mutlaka hastaneye yatılır bende 6 haftada kanamam oldu ama bu kadar degil norma 1 iki damla sonra hemen doktrumu aradım ve gittim hemen progestan ignesi fitili yazdı ve herhafta kontrole cagırdı allah yadımcın olsun rabbim sonuna kadar naip etsin kucagına almayı duam seninle
nazol
[bilinmeyen] ayyy sinir oldum yaa döverim ben o dokturu yani canımızı emanet ediyoruz onların bu kadar laşka sözleri cileden cıkartıyor insanı sonra dövünce doktoru dövüldü gercekten bazıları hakediyor
Slha
[bilinmeyen] rabbmin izniyle bisey olmuck sen inan progestanini falan ic bide stres yapma streste cok etkiliyo bliyosun rabbm evladini sana bagslasn insallh
weallwantlove
[bilinmeyen] vicdansız mahkuk!! Ay nasıl sinir oldum bu ne düşüncesizliktir ya doktor diye saygı duyuyoruz ve muhtacız diye kendilerini ne sanıyorlar ya! İnşallah sağlıcakla bebeğin sıkı sıkı sana tutunur da apışıp kalır yerine. Hiç anlamıyorlar yaşadığımız duyguları buhranları. İnşallah kalp atışına başka doktora git Büşra o adamı hiç haketmiyorsun sen
Bet0142
[bilinmeyen] çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunuz . 7+2 yim bende dun az bı kanamam oldu hemen doktora gıttım iğne oldum geçti 10 gün raapor verdi bolca dınlenılecek ayakta kalmanı ıstemıyorum dedı sızde bol bol dınlenın strese girmeyin stres en buyuk dusman bılıyorsun . İlaçlarınızı düzenli kullanınn lütfen
Dandikbebe
[bilinmeyen] Rabbim yardımcın olsun cnm, hayırlısıyla su riskli haftaları bi atlatsan. Hiç kalkma yerinden, ve hicbirşeye strese girme. Güzel haberlerini verirsin inşallah
Slha
[bilinmeyen] guzl olcak guzl bn inaniyorum bak mide bulantilarinda baslamis insallhhhh hersey yolinda gderde alirsin bebegini kucagina midem bulaniyo dye de yemekten vazgecme ama guc toplaman lazm ye biseyler peynirini sutunu yumurtani ihmal etme 💕
Slha
[bilinmeyen] bisey olmaz ya iki uc damladan fazla olmasin yeterki canini skma baska bi hastane varsa orayada gdblrsn bisey olcag8ni sanmiyprum ama bn icini ferah tut kalbini bozma en iyi bn anlarm seni kayiplarimiz oldigi icin herseyden korkuyoruz rabbm acilarini gostermesin
weallwantlove
[bilinmeyen] Büşracım eğer kanaman hala devam ediyorsa boşver herşeyi göze al Erzurum merkeze git her gün kanaman olacağına iyi bir doktorla tamamen stresten kurtulurshn gerekirse özel hastaneye git ne umutlarla elde ettin öyle kolay mı vazgeçmek. Ben senin yerinde olsam Erzurumu talan etmiştim hiç değilse sağlıksız bir gebelikse de öğrenirsin ona göre davranırsınız. Bu gittiğin doktor bir sonraki gidişinde de kalp atışları düzensiz veya düşük diyecek ben sana söyleyim. Adamın gözü yok ki iyi haber vermekte. Seni de daha da strese sokacak ne gerek var
Fatmasedef
[bilinmeyen] benden sana tavsiye evde dur kanaman madem azalmış yolda artabılır aynı seyi yasadım ve kaybettim dr dedi yola bıle cıkmamalısın zaten olacagı varsa oluypr inş sana tutunur evladın
Fatmasedef
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] bence gitme ben gittim arttı ve kaybettim çok ekstra bişey yapmıyorlar aynı progestan verıyorlar serum takılıyor kanaman kontrol edılıyo sen bunları evdede yaparsın hiç yorma kendini ılaclarını kullan dua et zaten yavrunda seninle kalmak istiyodur annesi🤲🏼
Fatmasedef
[bilinmeyen] sağol canım ama bugün yine hamile oldugumu öğrendim inşAllah bende kucagıma alırım sağ salim bir oğlum var evlat nedir iyi bilirim içimden bir his senınle kalacagını söylüyor sende buna inan 😘
Slha
[bilinmeyen] insallh alacaksin kuzum insallh
weallwantlove
[bilinmeyen] anladım canım senin tercihin tabi. Ama hamileyken hiçbir kanama normal değil benden sadece tavsiye