weallwantlove
[bilinmeyen] 😘😘
weallwantlove
[bilinmeyen] özelden yazacaktım da burdan da sıkıştırıyım dedim 😂😂
Nickimyokkibenim
[bilinmeyen] arkadaşım senelerce evlat için uğraşan biri olarak yaşadıklarını okuyunca üzüldüm herşey allahtan ama tedbir almak en güzeli tabii dua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah ama sana Önerim her gün bir bardak taze havuç suyu iç bebeğin tutunmasını sağlıyor çok faydasını göreceksin inşallah
Nickimyokkibenim
[bilinmeyen] eşin alıp gelebilir canım cafelerde büfelerde satılıyordur. Bir de ya hafız çek elini karnına koyup Rabbim korusun bebeğini de inşallah
songul123
[bilinmeyen] gittim kuzum çok şükür iyiyiz bi sıkıntı yoktur iğneye ilaçlara devam yerleşme lekesi korkma bi sıkıntı olmaz dedi canım rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] ne zaman gideceksin muayneye
songul123
[bilinmeyen] yerleşme kanaması dedi kuzu yok düşük dememişti kese yukarda boş olabilir demişti. yerleşme kanaması desede yine içinde korku var canım bazen kırmızıya dönüyor şuan olduğu gibi aklım çıkıyor
songul123
[bilinmeyen] yok canım benimki aspirini bıraktirdi oksapar ignemin adı
songul123
[bilinmeyen] canım benimki hiç belli olmuyor bazen çok geliyor bazen hiç gelmiyor artık cidden bitdinde kurtulalim bu şekilde çok yipraniyoruz
Melis_tugba
[bilinmeyen] kuzum benim nasıl oldun
songul123
[bilinmeyen] benim kanamam olunca direk bırak dedi kanin çok sulanmistir ondan dedi. oksapar 4000 benimki kuzu
songul123
[bilinmeyen] seninki niye biraktirmamis ki acaba
Elmasbirkansefil
[bilinmeyen] Canım ayaklarının altına yastık koy uzan hiç kalkma ev işi yapma bebek yerlesene kadar inşallah bebegin tutunur ❤ moral çok önemli üzülme
Melis_tugba
[bilinmeyen] ay iniallah tamamen azalır ya 😅 annelik cok cok zor bise rabbim bizlere evlatlarımızın acısını yasatmasın benimkide nazlı 🙃 oynamıyor doktora gidiyorum korkup bise mi oldu diye
Melis_tugba
[bilinmeyen] 20 yaşındayım 40 yasında givi hissettim kendimi ilk gebelik diye sanırım cok cok zor geciyor yinede sükürler olsun 😂😂😂 her dönemin ayrı bi öacerası oluyo ya
songul123
[bilinmeyen] kırmızımı geliyordu kuzum hep seninki birde son günlerde kan tahlili yaptırdinmi
Melis_tugba
[bilinmeyen] 😊 maşallah
songul123
[bilinmeyen] benimki daha küçük kuzum ben duymadım 5+3 keseyi görduk sadece 🤗 rabbim bizede nasip etsin inşallah
songul123
[bilinmeyen] yok kuzum küçük daha benimki seninki büyümüş maşallah rabbim o günleri bizede göstersin 🤗
songul123
[bilinmeyen] kuzu instegramin varmı eklesem seni şu lekenmenin rengini göstersem ben çok gerildim ya