Drsnbyfatma
[bilinmeyen] geçmiş olsun canımm Rabbim şifanızı versin pruluton 500 lük iğneler var onlardan sor doktoruna yaptırsın o iğne çok iyi bir iğne 🙏🏻Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah 🙏🏻
ebrarecem
3 tane düşük yaşadım ne hissettiğini okuyunca tekrar yaşadım stres yapma gerçekten çok etkiliyor bütün gn yattım birşey olmasın diye düştü şuankini bilmeden ağır şeyler taşımıştım düştüm vs şükür 🙏🏼 yani yiyecek ekmeği varsa yer ki inşallah olur bu defa 🙏🏼
Kbrtsn
[bilinmeyen] cnm geçmiş olsun benimde durumum aynı senin gibi önce kahverengi lekenmeyle başladı sonra koyu pembeye dönüştü dün doktora gittim 7. haftadayız kese çevresi düzensiz kalp atışını net değerlendiremiyrm dedi bende günde 1 tane progestan kullanıyrm tuvalet harici kalkmıyrm ama benim kanamam az az oluyo doktor düşük yapabilirsin gebeliğin devamda edebilir dedi bide ailende ikiz öyküsü olan varmı diye sordu kese çevresi düzensiz olduğu için net bi bilgi vermiyolar 1 hafta sonra tekrar gel dedi rabbim hepimize şifa versin bebişleri sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Kbrabaris
[bilinmeyen] canım gecmis olsun bende 3 tane kaybettim suan 30 haftalik gebeyim benimde ilk 3ay kanamam falan oldu düşük tehlikem vardı kanımda pihtilasma benimde var ama kanamam varken doktorum iğneyle coraspirini kesti sonra tekrar baslamisti. Şimdi de erken dogum riskim var Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın
Kbrtsn
[bilinmeyen] amin cnm hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun🙏
tugba_kck_1987
An itibariyle ezan okunuyo güzel kardeşim Allah bebeğini sana bağışlasın. Dualarimdasin inşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz sende Allah'a sığın verdiğindede vermedigindede aldigindada bi sebeb vardır. Kaderinde varsa o bebek senin olacak inşallah
Drsnbyfatma
[bilinmeyen] genelde doktorlar erken haftalarda çok müdahale etmiyorlar canım sağlıklıysa düşmez kafasındalar o söylediğim iğne hafta da bir yapılabiliyor diye biliyorum sen bir kalp atışını duy gör Rabbimin izniyle gerekirse yatış istersin 😘
Cantanem44
[bilinmeyen] Allah yardımcın olsun canım umarım sorunsuz atlatırsın🙏🏼
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] anlamı bu ben her zaman okuyorum gerçekten çok etkili bir duadır dilimden düşürmem şifa olduysa ne mutlu kesildi mi kanaman
İlahi, sıfatlarının özü ve celal sıfatının azameti ile duamı kabul buyur.
İsminin yüceliği, nebilerin korunmalarının hakkı, velilerin nurunun hasebi ile, şehidlerin kanları hakkı için duamı kabul buyur.
İlmimi fazlalaştır, Ölmeden evvel tövbemizin kabulünü, ölüm anında rahatlığı, ölümden sonra mağfiretimi, cehennemden kurtuluşumu ve cennete girişimi, dünya ve ahirette afiyette daim oluşumu rahmetinle isterim, ey merhamet edicilerin en merhametlisi.
Allah’ım; Hz. Hüseyin, kardeşi, dedesi, babası, evladları hakkı için beni bulunduğum sıkıntıdan kurtar, rahmetinle beni esirge, zira sen merhamet edicilerin en merhametlisisin.
Açıklama:
Bu dua sıkıntılı ve dar zamanlarda okunur. İçten okunması, ağlayarak ve sızlayarak okunması lazımdır.
Cenabı Hakk’ın izzet ve azametinin hakkı, nebilerin ismeti, velilerin nurlarının hakkı için sığınılacak, şehidlerin kanı hakkı için yalvarılacaktır.
Hz. Hüseyin’in kardeşi Hz. Hasan’ın ve bütün ecdadı hakkı için, yapılan duanın kabulü istenecektir.
İhlas ile bu dua olursa ve tekrar tekrar okunursa, kabul olması muhakkaktır. Çünkü Allah va’d etmiştir. Va’dından dönmez. Çünkü azametine yakışmaz.
Kaynak Kitap: Mecmuatul Ahzab (Büyük Dua Kitabı) // Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi
Related Posts
Melis_tugba
YagizAsyaMom duanın ismi nedir acaba
Lucky
Mela seninle konuşmuştuk bir ara hatırlarmısın bilmem o zamandan beri aklımdasın aklıma gelince dua ediorum sana canım rabbim sabrının sonunı selamete mutluluğa huzura mis kokulu evladına versin İNŞALLAH🙏🏻
Pinkyy
[bilinmeyen] canım benim çok geçmiş olsun,Sağlıkla atlat bu dönemi,ben dua ediyorum Allahım sıkıntısız geçirmene yardımcı olsun inşallah,daha güzel zamanlar nasip etsin..
YagizAsyaMom
Melis_tugba yani zor zaman duası diye geçiyor ben denk gelmiştim ama bende bulamadım ismini
Candy_liz
[bilinmeyen] Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin iyidir sağlıkla alırsın kucağına
Blgee
[bilinmeyen] ya canm benm insallah bişey olmaz
Melis_tugba
YagizAsyaMom anladım tesekkur ederım
ikizlerimveannesi
[bilinmeyen] canım benim de kan pıhtılaşma sorunum var her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorduk ama kanamam başladı ve kesilmedi proluton progestan hepsini kullandım en son doktorum kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı kanamadan bebekleri kaybetmektense iğneyi kesip risk aldı çok şükür bugüne kadar geldik her şeyde vardır bir hayır dualarımız seninle sağlıkla bebeğine kavuş inşallah
Kbrmnsvr
Merhaba bende Ankara da yaşıyorum ilk bebeğimi 6haftalıkken düşürdüm 10ay önce şimdi 13haftalık gebeyim cuma günü aniden bir kanamam başladı inanılmaz derece fazlaydı düşük önleyici iğne oldum Kanamam artmaya devam etti iki gün hastanede yattım şimdi evdeyim ara ara ağrım var ve lekelenme devam ediyor. Progestanı günde üç defa alıyorum bende. Allahım hepimize şifa versin dua edelim bol bol. 🙏🏻
Arjin
[bilinmeyen] rabbim Şafi isminin hürmetine sana bebeğine şifa göndersin hayırlısını nasip etsin Canım 🤲🏼
Slha
[bilinmeyen] kuzum doktrunla hic girustunmu asprinde kullaniyosun ya agir geliyo olablir hem igne hem asprin