Byz55
[bilinmeyen] kaç haftalıksın canım inşAllah biley olmaz bebeğine seninle kalır sağ sağlim kucapına alırsın kuzum korkma dua et düşük olmaması için dualar var onlardan yap
Byz55
[bilinmeyen] inşallah olmaz canım
Cansuercan
[bilinmeyen] sağlikla gelir bebegin insallahh Rabbim sana bagislasin 🙏 kendini yipratmaa üzülme anliyorum zor ama sana bisey olmasin
Byz55
[bilinmeyen] Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Bunu gördüm ben nette istersen yap canım
songul123
[bilinmeyen] benimkide devam ediyor yarın tekrar doktora gidecem sen ne zaman gideceksin doktora canım
songul123
[bilinmeyen] hayırlısı kuzum ne ilaç fayda ediyor ne iğne kafayı yiyecem artık
Melis_tugba
[bilinmeyen] kuzum senin için 99 kez ya mübdi okudum rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın
Cansuercan
[bilinmeyen] hamilelgin her anı korku endişe zatenn insan zaten yıpraniyor tabi bide kanamali oluncaa dahada yipratici oluyor üzülme insallah gecicekk
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] Allah yardımcın olsun korusun kollasın bebeğini
Melis_tugba
[bilinmeyen] oy amin kuzum inşallah kanaman kesilir uzan ayaklarını kaldır ve dikkat et zorlama kendini
AylinDerin
[bilinmeyen] dualarım seninle ve bebeginle
Cansuercan
[bilinmeyen] valla insaniz nankörüzz maleseff hepimizz.. arkadasimm midee bulantisindan 7 kilo verdi ve bebek düşsün diyee neler yaptı ama bisey olmadii. Diyorum yaa bende diyodum midem bulansa sigaradan tiksinsem midem bulaniyodu aman ben sigarayi birakirdim keske bulanmasa yanii demek istedigim keskelerle olmazz bosuna kafana takma
Melis_tugba
[bilinmeyen] giricek merak etme
Ikizannesi1
[bilinmeyen] doktor ne dedi peki gittinmi doktora normal biseye benzemiyor bu kanama
Devran
Canımmm Allah yardımcın olsun inşallahhhh bişi olmaz sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahhhhhh🙏🙏🙏
Usakli64
Ya tammu fela tesiful elsunu kulli kunhi celalihi mulkihi ve izzihi ya tammu gunde 7 kere sabah aksam okuyun
Mela
[bilinmeyen] o kadar iyi anlıyorum ki seni benimde başından beri öyle birgün acilde kızın biri çok zor gebelik geçrdiginden bahsedince sizinde mi kanamalı dedim bana midem çok bulanıyor dedi . Bulansin bi Zahmet lütfen yani . Ben her dakika acaba hala benimlemi diye ağlarken onun mide bulantısı nasıl zor bi gebelik olur bunu anlayamadim belki benciljm kabul ediyorum çünkü gerçekten böylesi inanılmaz zor . Bizde kanamadan dolayı yiyip icemiyoruz kan kaybediyoruz bebek beslenemiyor falan ama o en azından bebeği onunla emin ve bisure sonra yoluna girecek. Malesef benim kanama yoluna girmedi 22 hafta olcaz hala oluyor çok yoruldum ağlamaktan Kilo verdim bebeğimin gelişimi geriden geliyor ve hep bi risk hep korku tuvalete gitmeye korkuyorum en başından beri her gece kabuslar falan çok şükür ki arada kipirdiyor içim rahatlıyor ama bebeğim gelişim olarak geride ve aynı sorunlar devam ettiği için aynı korkular var bunun bide maddi kulfeti var sadece ayda 1000tl muayenemiz. İlaçlar tedavi vs Extra masraf. Riskli olunca mecbur gidip prof bulduk el mahkum gidiyoruz çocuğuma feda olsun ama hersey gerçekten zor inşallah sizin benimki gbi zor geçmez kolayca atlatrsiniz öyle yorgunum ki sadece arada detaylı USG de yakaladigim gülüşünü hatirlayip yüreğime su serpiyorum Allahım kimseye böyle zor şeyler yaşanmasın hepimize yardım etsin dilerim bir An önce düzelir sizin. .. geçmiş olsun çok iyi beslen bol su iç birde serum da iyi geliyor kanamaya istersenjz tekrar bi gidin
Lucky
Mela seninle konuşmuştuk bir ara hatırlarmısın bilmem o zamandan beri aklımdasın aklıma gelince dua ediorum sana canım rabbim sabrının sonunı selamete mutluluğa huzura mis kokulu evladına versin İNŞALLAH🙏🏻
Mela
[bilinmeyen] bende ankaradayım Hacettepe'de bi profun muayenehanesjne gidiyorum allah var en ufak lekede b3ni hastaneye yatırıyor serum için falan dün lekelenme şeklinde geldi korktum kanama olacak diye bugün alışverişe gidecektik korkudan gidemedik bende haftada bir iğne günde 3 kere de progestan alıyorum inşallah şifa olur inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli yavrilarimizi bağışlar ali imran süresini oku uzun ama ben inanıyorum wtkisine bol bol dua ediyorum tanıdık tanımadık kim varsa bizim gbi rabbim yardım etsin insallah
YagizAsyaMom
[bilinmeyen]bak birde sana bu duayı yolladım. Zor zaman duasıdır başım ne zaman sıkışsa rabbim ferahlatır her muayne öncesi okurum. Dilerim sana da şifa olur bu dua dilinden düşürme.
Bismillahirrahmanirrahim. İlahi bi-ahassi sıfatike ve bi-izzi celalike ve bi-a’zami esma’ike ve bi-ısmeti enbiyaike ve bi-nuri evliyoike ve bi-demi şuhedaike es’eluke ziyadeten fi’l-ilmi ve tevbeten kable’l-mevti ve rahaten inde’l-mevti ve mağfireten ba’de’l-mevti ve necaten mine’n-nari ve duhulerı fi’l-cenneti ve afiyeten fi’d-dünya ve’l-ahirati bi-rahmetike ya erhame’r-rahimin. İlahi bi-hakki Hüseynin ve ahihi ve ceddihi ve ebihi ve ümmihi ve benihi hallisni mimma enefih, bi-rahmetike ya erhame’r-rahimin.
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] aminnn ezan okunurken dua ettim sana da.
Sen de kendimi çok hırpalama herşey olacağına varır.kimi kadın böyle en başlarda kanamalı geçiriyor hamileliğini belki sende öyle olacaksın sonradan kesilecek.
Tedbir bizden olsun sonuç Allah tan.
Dilerim her muaynen güzel geçer böyle riskler ortadan kalkar 🤲