Zeymel valla neresinden anlatayım bilemedim ilk başta kontrol için gittiğim yer inanılmaz kalabalıktı hiç bir zaman randevu saatimde giremedim zaten devlet hastanesinde
Tam o dakika çoğu zaman girmiyorsunuz fakat en fazla 15 dakika aksıyor orda sabah 9.30 da randevum olduğu halde öğleden sonra girdiğim oldu bu konuda hem hastahane yönetimine hem cimere şikayette bulundum bide o girişte tansiyonu ölçen bayanlar geleni geçeni azarlıyor kimseye soru sordurmuyorlardı küçücük bir odaya giriyorsunuz havasız zaten bekleme alanında ayakta canınız çıkmış yalandan bakıp hiçbir bilgi vermeyip tamam bir sorun yok olsa söyleriz diye geçiştirdirdiler hep neyse doğum zamanı geldi suyum gelmişti açılmam yoktu yatırdılar mecbur odalar leş gibi tuvalet kokusundan duramıyorsun her odada sancı çeken hanımlar canları yanıyor mecbur bağırıyorlar o doktorların ebelerin azarlamalarını duysanız şok olursunuz Bi doğuran sizmisiniz sus bağırma sen boyle doğuramazsın koridordan tüm odalara hanımlar susun artık diye yüksek sesle bağırmalar sonra Beni nstye bağladılar bir yandan suni sancı veriyorlar bir yandan gidip gelip kesik atıyorlar ama asla kımıldamada oyle yat dediler o sancıyla kımıldamama mümkünmü nst aleti oynuyor gelip ben sana kımıldama demedim mi diye beni azarlıyor tabi eşim merak etti arıyor haber alamıyor benden oranın numarasını bulmuş aramış meşgul etmeyin bizi doğsa haberiniz olur zaten elbise için ararız demiş suratına kapatmışlar sabah 10 da yattım akşam 8 de doğumum oldu ama o geçen zamanı bide bana sorun hiçbir zaman o doktorların ebelerin kadınlara olan tavrını zaten korkan insanları nasıl dahada korkuttuklarını unutmayacağım hatta doktor dediğime bakmayın üniversite hastahanesi olduğu için hepsi öğrenci asistandı onlarıda cimere şikayet ettim zaten