elayaz_ Kızçeler ilk doğumumu hacettepe hastahanesinde yaptım malesef hiç memnun kalmadım ikinci doğumumu etlik şehir hastahanesinde yapıcam nasip olursa gerçi yeni açıldı hastahane ama doğumu orda yapanlar varmı tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim
melike098 elayaz_ bende kontrol icin gidiyorum guzel ilgileri ama dogum nasıl merak ediyorum guzel diyenlerde var kötü diyenlerde var🤔
AsyaCngz55 elayaz_ benim görümcem etlikte hemşire. Yakınlarımızdan da doğuma girenler oldu. Gerçekten özel hastaneden farkı yok çok ilgililer hastane yepyeni her şey tertemiz tavsiye ederim
Elifkskl elayaz_ bilkent şehir hastanesinde yaptım ilk doğumu memnun kaldım şimdi tekrar hamileyim inşallah orada yapacağım bu sefer
elayaz_ melike098 evet bende memnunum kontrollerde yani hep iyi doktorlara denk geldim ama doğum tarafınıda çok merak ediyorum
pamukprensesss Tugcemal23 bende farklı şehirden geldim oraya gitmeyi düşünüyorum da kararsız kalmıştım
Semaazz Tugcemal23 merhaba acaba doktorunuz kimdi bende ikili tarama testine oraya gidicem yardımcı olursanız sevinirim :)
Annesiebeolanbikuzucuk Etlik sehir hast ile ilgili Dogum tecrübesi olan birisi tecrübelerini paylaşsa
Bertis Annesiebeolanbikuzucuk ajjaja bugün yarın doğurcam orada takipliyim bakalım nolcak bende merak ediyoruu
elayaz_ fatiss nasıl başvuruyoruz acaba oraya gerçi 18 aylık bir bebişim var nasıl fırsat bulurum bilmiyorum 😃
elayaz_ Elifkskl benimde kardeşim orda yapmıştı telefona kadar herseyi almışlar yanına kimseyi almadılar uzun süre haber alamadık felan buradadamı aynısı diye düşünürken geçen etlik şehirde doğum yapan bir bayan arkadaşımız post açtı doğum anına kadar eşiniz anneniz kim yanınzda olucaksa kalabiliyormuş destek olabiliyolarmış sonra servise çıkınca tekrar yanınıza gelebiliyorlarmış rahatladım ondan 😃
Ozgee123 Elifkskl bilkentte sancı anında refakatçımız kalamıyormu yanımızda odada birde özel oda veriyorlarmı?ve eş kalabiliyormu refakatçı
sumeyyeee_ elayaz_ hangi hekimi önerirsiniz, ilk hekimimden pek elektrik alamadım. Oldu bittiye getirdiler her şeyi, doğru dürüst bilgi bile alamadım😏
fatiss elayaz_ cok surmuyor 6 ders filan bebekle gidenler de var kontrole gidince ugra perinatoloji tarafinda siniflari 🤗
elayaz_ Cansusnr genel olarak kadriye Erdoğan ve Samet Kutluaydan almaya çalışıyorum ama onlara denk gelmezse kafama göre birini seçiyorum 😅