Elifkskl Ozgee123 eşler refakatçi kalamıyor. Ama istediği zaman geldi benim eşim. Odalar tek kişilikte var çift kişilikte
Ozgee123 Elifkskl peki dikişleri nasıl atıyorlar eski usulmu yoksa estetik dikiş yani yapıştırma dikiş yapıyorlarmı?
elayaz_ Ozgee123 yani ben düşük riski sebebiyle yattım hastahanede de ama oturmayan birsey görmedim açıkcası 😃 çok ilgililerdi tertemizdi doğum yapanların odaları tek kişilikti burdaki postlardan okuduğum kadarıylada herkes memnun kalmış
fatiss elayaz_ kadriye hocayla oya hocayi zubeyde hanimdan tanirim tup bebek ekibindelerdi bilgileri muazzamdir riskli gebeligim olmasa onlara giderim bende .
fatiss sumeyyeee_ etlik sehir hastanesinde gebe okulundan bahsetmistim 🤗 dogumhaneyi filan gezdiriyorlar
sumeyyeee_ fatiss aaa ne güzel herkes yararlanabiliyor mu? Talepte mi bulunmamız lazım nasıl işliyor sistem☺️
Fuhen melike098 bende gittim ikili test sonucu için kontrol bile etmedi sonuç çıkmamış dedi bir de azarladı ben asla memnun kalmadım bir daha gitmem
melike098 Fuhen bir kere bende sonuç gostermeye gitmiştim muane etmemisti benide ama cuma günü gittim güzel muane etti kilo boy bebegin döndüğünü falan herşeyi söyledi sorduğum
fatiss uzaydanbirisi her zaman oluyor canim hali hazirda olan gruba dahil ediveriyirlar cok ilgililer
Elifkskl Ozgee123 evet canm benim çok belli olmuyor dikişim 17 ay oldu. Ama dr göre değişir mi bilmiyorum tabi
Ozgee123 Elifkskl hangi hastaneydi canım seninki bazı hastaneler hala eski usuş dikiş atıyormuş o yüzden ?estetik dikiş atıyor yani