Deletedmom_85 ben pcosluyum. Çok da uzun bir tedavi sürecim oldu ki 4 sene boyunca kutularca hap içtim, her ay tüplerce kan verdim. Bunlar ilk regl olduğum zamanlar başlayan çilelerim.. Erkek tipi kıllanma, sivilcelenme, kilo alımı, 6 ay adet görememe vb. Ama evlendim hala adet düzensizliğim devam ediyordu. Çok detaylı anlatmak istemem buraları. Devlet hastanesine gittim Haziran ayında enfeksiyon kaynaklı. Doktor bana çocuğun olmayabilir dedi onca şeyin üzerine düşünün. Ah kahrolmuştum hatırlıyorum da. 2 ay sonra öğrendim ki 1.5 aylık hamileyim. Ben 1 yıla yakın başka bir sebeple düşük karbonhidrat diyeti yaptım. Başlarda ağladım ama gerçekten ağladım. Hüngür hüngür açım diye ağladım. Patates ayda bir falan yedim diyebilirim, 0 ekmek. Hamur işi tatlı yok, bol bol çiğ kuruyemiş, sağlıklı yağ(keten tohumu, avakado, çörekotu yağını özellikle çok yedim) ve protein ağırlıklı beslendim. Hem kilo verdim hem kendimi daha dinç hissettim hem de birden hamile olduğumu öğrendim. Bir de ben hayıt tohumu kullanmaya başlamıştım bence etkisi oldu. Öyle hissediyorum yani. regl olmadığımda içiyordum o da rahimi temizleyen düzgün çalışmasını sağlayan bir tohum.