Deletedmom429 soğan suyu mantıklı geliyo bana daha çok çocuk için değilde iltihap falan için bir çok arkadasım soğan suyuyla kistten falan kurtuldu ben tadına dayanırmıyımm bilmiyorım
    Seherr bendede idrr yolu iltihbi cikmisti burya yzmstm acaba ondnmi tutmuodr die cogunksde duymstm cnki gcmce hamile kalni yarin bi gdip hem refluden suphlniorm ani kilo almm iki snde ve agzma gelmesi aci aci yemk borumn yanmasi fln yrn gtcem dahllye bide iltihp gcmsmi die idrr testi yptrrm antibytk vermsti biteli cok oldu o kdr su icmme ragmn yne dk basi tuvlte gdiom 😐 sogan suyu kuru dediler ama ne blym korkuom hormonlr iyken bozarim belki die 😧
    Mahbuss tbi kuzum vergnde saglicakla versin zorladikca ya burda cok okuorm dusurenlr dis gblk kimsyo gblk vs vs snra donup diorm ayy istiosn hemen olsn ama ya zorladkca sagliksz olrsa die Allahim korusun ne zmnr gelirse gelsnde saglikla gelsin diyelm dha ne diyeym😐
      Siriiiin bende iyiyim Allah'a şükür 😊 napıyosun nasıl geçiyor günler
        Mahbuss pazartesiyi bekliyorum ya havalardan heralde sürekli uyuyasın var 🤦🏻‍♀️
        Siriiiin @Mahbuss ben birazcık kötüyüm kızlar şaka gibi ya bugün adet oldum :( daha 4 5 gün var inşallah gecikir derken erken olmam üzdü biraz sizler nasılsınız nasıl gidiyo bekleyiş :)
          Siriiiin bende de öyle canım halsizlik burası çok soğuk bel ağrım karın ağrısı göğüs ağrısı şuan adet belirtileri var sanırım tutmadi. Çarşambayi bekliyorum bende
            Seherr alla alla bildiğin normal adet kanaması mi yoksa az az mı geliyor canım bende Çarşambayi bekliyorum.göğüs ağrısı erken başlamıştı normalde adete 6 7 gün kala başlar 12 gün kala başladı ümidim vardı ama 2 gündür bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum adet olcam galiba tutmadı sanırım
              Seherr olsun canım sıkma canını daha bakti var demek ki 🤷🏻‍♀️
              Mahbuss ya bu ay öyle o kadar da ciddiye almadım doktorun verdiği tarihlerde ilişki oldu ama 🤷🏻‍♀️ Ne bileyim çok üstüne düşmedim yani bu ay
                Mahbuss bende kendi kendime belirti arıyodum hep ama kısmet değilmiş demekki :)
                @Siriiiin bu ay soğan kürünü denicem ve ovulasyon testine adetten hemen sonra baslıcam eğer yine olmazsa direk doktora gidicem inşallah allah sizlere nasip eder bu ay umutsuzluğa kapılmayın belirtide aramayın kızlar bazılarında hiç olmuyo
                  Siriiiin inşallah hamilesindir canım ❤ çocuk istemezken regl olmayım isterdim 1 hafta çok uzun geliyordu eşimle vakit geçiremiyorduk 🙈 şimdi bı an önce gelsede şu regl günü diyorum hep beklemek ne kadar zormus o zamanlar çok hızlı geçiyordu sanki 😁😁
                    Seherr anladım canım. Allah sanada nasip eder inşallah en kısa zamanda içinde bizlerede. Bende bu ay olmazsa soğan kürünu denemeyi düşünüyorum Allah izin verirse
                      Mahbuss bende başlıcam soğan kürüne inşallah midemi bulandırmazda içebilirim