Deletedmom429 soğan suyu mantıklı geliyo bana daha çok çocuk için değilde iltihap falan için bir çok arkadasım soğan suyuyla kistten falan kurtuldu ben tadına dayanırmıyımm bilmiyorım
Yumurtlama 😊
Seherr bendede idrr yolu iltihbi cikmisti burya yzmstm acaba ondnmi tutmuodr die cogunksde duymstm cnki gcmce hamile kalni yarin bi gdip hem refluden suphlniorm ani kilo almm iki snde ve agzma gelmesi aci aci yemk borumn yanmasi fln yrn gtcem dahllye bide iltihp gcmsmi die idrr testi yptrrm antibytk vermsti biteli cok oldu o kdr su icmme ragmn yne dk basi tuvlte gdiom 😐 sogan suyu kuru dediler ama ne blym korkuom hormonlr iyken bozarim belki die 😧
Deletedmom429 ben de bekliycem 5 6 ay olmazsa gidicem bakalım inşallah Allah bebislerimizi aratmadan verir beklemek zor ya
Mahbuss tbi kuzum vergnde saglicakla versin zorladikca ya burda cok okuorm dusurenlr dis gblk kimsyo gblk vs vs snra donup diorm ayy istiosn hemen olsn ama ya zorladkca sagliksz olrsa die Allahim korusun ne zmnr gelirse gelsnde saglikla gelsin diyelm dha ne diyeym😐
Aynen bende 😂😂 Çocuk soranlara düşünmüyoruz bi diyorum 😂😂
- Düzenlendi
Mahbuss bende kendi kendime belirti arıyodum hep ama kısmet değilmiş demekki :)
@Siriiiin bu ay soğan kürünü denicem ve ovulasyon testine adetten hemen sonra baslıcam eğer yine olmazsa direk doktora gidicem inşallah allah sizlere nasip eder bu ay umutsuzluğa kapılmayın belirtide aramayın kızlar bazılarında hiç olmuyo
@Siriiiin bu ay soğan kürünü denicem ve ovulasyon testine adetten hemen sonra baslıcam eğer yine olmazsa direk doktora gidicem inşallah allah sizlere nasip eder bu ay umutsuzluğa kapılmayın belirtide aramayın kızlar bazılarında hiç olmuyo