Yildiztozu_ Aysehsdmr Bende ilk gebelik tecrübesiz olduğum bir durum vücudum kaldıramadı zayıfım diyordum da ikinci gebelikte yorucuymus 🤔😂 Allah yardımcımız olsun 😁🙏
Songul_33 Yildiztozu_ Heyecan var tabii ki ama iyi bir doktor bulamadım hala endişeliyim de aslında 🫣😅😅
Yildiztozu_ Gldncr15 Uygulamaya göre son 4 ise senin bebeğin dakik sanırım biraz 😂 Amin inşallah herkes sağlıkla kucağına alır 🙏🤍
Yildiztozu_ 1234567890asd Ya ne güzel hissediyorlar herşeyi de ona göre tepki veriyorlar 🥹😍 Benimki de baya hareketli yaramaz ama bir şeyler yediğim zaman sanki yetmez der gibi durmadan tekmeliyor 😂
Ozgeomur Yildiztozu_ o zaman yapacak bişey yok ister istemez elin gidiyor veya merak ediyor insan neler var kim ne yazmış diye 😁😁
Ozgeomur Yildiztozu_ bende ilk gebelikte uyanır uyanmaz açardım her postu okurdum. Uyumadan önce özellikle açardım gelen mesajları eşime atardım. Yazık olan 2. Bebemize oldu😁🥲😁🥲🥲
Elifmstf Yildiztozu_ insallah kuzum hepimiz saglikla kavusalim insallah🤲👼 yarin bu saatlerde hastanede olcam cok heycanliyim🥰
Yildiztozu_ Elifmstf Dua edeceğim ikinize de 🥹 Doğum hikayeni anlatirsin artık 😁 Okuyorum ediyorum ama merakımı heyecanımı almıyor doğum yapana kadar okurum hepsini 😂
Elifmstf Yildiztozu_ anlatirim canim surda ne kaldi gercegini yasamama. heycan hep var acaba nasil olcak bebegim nasil kac kg dogcak kime benziycek sonrasi vs… ikinci dogumum olcak ama ilk gibi heycanliyim🥰
Yildiztozu_ -MucizeMelegiim- Sancıları kaçıncı haftamda hissederim acaba diyordum buda bedenimize göre değişiyor sanırım🤔 Senin ki yerini baya sevmiş bence 😁
21MELOSSS21 Yildiztozu_ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallh benim bir oğlum var 3 yasinda erkek annesi olmakta çok güzel ama hep kiz daha ayri derler o yuzden cok merak ediyorum
Yildiztozu_ 21MELOSSS21 Allah bağışlasın 🙏🥹 Bende çok istiyorum merak ediyorum bakalım belki ikinciye nasip olur 😁🤍
Yildiztozu_ Ferahk Benim daha belli değil nasıl doğum yapacağım ,😁 Özelde mi yapacaksiniz doğumu devlette mi ? Ben devlette yapacağım nasıl doğum yapacağım belli olur mu acaba öncesinden ?