Yildiztozu_ 1234567890asd Bende öyle bir şey yok yakın arkadaş ve akrabalarım seviyor benim karnımı kedi sever gibi 😂😂
Elifmstf Yildiztozu_ insallah kuzum hepimiz saglikla kavusalim insallah🤲👼 yarin bu saatlerde hastanede olcam cok heycanliyim🥰
Yildiztozu_ Nhlhmz11 Ne güzel dogumunuza az kalmis sağlıklı gelsin inşallah 🙏 Zamanın çok hızlı geçtiğini duymak o kadar mutlu etti ki 🥹🤍
Ozgeomur Yildiztozu_ 😁😁😁 bazen gerçekten unutuyorum girmeyi. Ama sen evdeysen sürekli ister istemez açıyorsun uygulamayı. Yoksa insan tüm gün ne yapacak 😁😁🤭🤭
Yildiztozu_ Ozgeomur Evet malesef bütün gün evdeyim çalışsam yine neyse de gün içinde burayı unutacak bir hayatım yok 😂
Yildiztozu_ 21MELOSSS21 Bende çok merak ediyordum ama erkek benimki 😁 89 gün sonra bu duyguyu yaşayacaksın 🥹🤍
21MELOSSS21 Yildiztozu_ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallh benim bir oğlum var 3 yasinda erkek annesi olmakta çok güzel ama hep kiz daha ayri derler o yuzden cok merak ediyorum
1234567890asd Yildiztozu_ eşim bile dokunmuyor karnıma sen düşün acayip huylanıyorum hatta doktorun cihazına bile tekme atıyoruz 🤣 sevmiyoruz
Yildiztozu_ Aysehsdmr Ay canım adaşım 😁 Bir şey kalmamış seninde 100 gün ne ki 280′ günden sayıyoruz sonuçta 😂😘
Ozgeomur Yildiztozu_ o zaman yapacak bişey yok ister istemez elin gidiyor veya merak ediyor insan neler var kim ne yazmış diye 😁😁
MERYEM96 Yildiztozu_ daha çok bacak krampları var onun haricinde daha yeni bu akşam bel ağrısı başladı
Aysehsdmr Yildiztozu_ ay evet canım ya 2. Gebeliğim benim bu yorucu geçiyor bı an önce geçsin istiyorum nedense 😂
Yildiztozu_ Aysehsdmr Bende ilk gebelik tecrübesiz olduğum bir durum vücudum kaldıramadı zayıfım diyordum da ikinci gebelikte yorucuymus 🤔😂 Allah yardımcımız olsun 😁🙏
Yildiztozu_ Gldncr15 Uygulamaya göre son 4 ise senin bebeğin dakik sanırım biraz 😂 Amin inşallah herkes sağlıkla kucağına alır 🙏🤍
Yildiztozu_ 1234567890asd Ya ne güzel hissediyorlar herşeyi de ona göre tepki veriyorlar 🥹😍 Benimki de baya hareketli yaramaz ama bir şeyler yediğim zaman sanki yetmez der gibi durmadan tekmeliyor 😂