Tgbasmt Ben adetime 1 gün kala karnımda şişlik vardı özellikle sağ tarafımda test yaptım çift çıktı kan verdim betam 862.9 olmustu haftaya kese görmek için gidicen insallah
Mevagamze Bircanyavuz 6 gün kala erken gebelik testi silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 24 çıkmıştı 😊
Mevagamze Bircanyavuz canım geç döllenme olmuşta olabilir inşallah hayırlısı ile sende güzel haber verirsin bizlere
en_guzel_emanetlerim Bircanyavuz ilk kızımı adete 9 gün kala bu oğluşumuda adete 6 gün kala öğrendim kızımda beta 11 çıkmıştı oğlumda 115 çıktı ikisinde de erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı çizgiler
Bircanyavuz Mevagamze İnşallah çok sağolun dualarım tüm isteyenlere sizler de dualarınızı esirgemeyin kizlar bu ay olumlu sonuç almak istiyorum hayirlisiyla
Bircanyavuz Minikmucizelere hayırlı olsun canım yarın 4 gün kalıyor benimde silik çizgi falan mi gördün net olarak miydi
Minikmucizelere Bircanyavuz cok silikti canım belki bi gün önce test yapsan cikmazdi bile o kadar silikti ama bana nasip olmadı inşallah bu ay ikimizde güzel haberler aliriz🙏
sezgii Bircanyavuz evet erken gebelik testi yaptım bu arada en iyisi net predictor. Çizgi belirdi gözle görülür biçimde ordan kan testine gittim. Belirtim yoktu aslında ama ben hissetmiştim
Yenibirannee Bircanyavuz bende göremedim canim herseyin hayirlisi. Ne zamandir cocuk istiyorsun peki uzun zaman mi oldu? Hadsizlik olarak algılama lütfen sanki yeni evliymissin gibi hissettim ondan soruyorum cevaplamazsan da alınmam normalde hic sormam boyle sorular ama seni yakin hissettim suan kendime 🥰🌸
Bircanyavuz Yenibirannee 2 yıllık evliyim korunmuyorum düzensiz adet görüyorum tedavi olmakta istemedim yani öyle 🥺