Defne2218 Moonrose16 bd Moonrose16 ben şunu merak ediyorum 0.13 çıktıktan sonra ilişki oldumu mesela o ara artmıs olamazmı
Kbrtn Bircanyavuz benim adet gunumde erken gebelik testim negatifti ama sonra hamile oldugumu ogrendim. Bosa umutlandirmak icin demiyorum tabii ki ama kaset testler sozde en hassas olani dahi olsa cok guvenmemek lazim.
Yenibirii Bircanyavuz ben bata 6 gün kala kan tahlil yaptirdim dün. Cikmadi 2.27 cikti betam. Adetimin gecmesini beklicem artik.
bademli_puding Bircanyavuz adetime 1 hafta kala erken gebelik testinde de kaset testte de çıkmıştı benim dr gittiğimde de kese görünmüştü
Sere Bircanyavuz 5 gün kala kaset testle silik çizgi görmüştüm ertesi gün erken gebelik testi ile daha belirgin olmuştu
sezgii Bircanyavuz evet erken gebelik testi yaptım bu arada en iyisi net predictor. Çizgi belirdi gözle görülür biçimde ordan kan testine gittim. Belirtim yoktu aslında ama ben hissetmiştim
Yenibirannee Bircanyavuz eğer sabırlıysan adet gününü bekle bence canım ama sabırsız birisiysen hergün.. ben çöpe atmıştım 5 saat sonra bir baktim 2. Cizgiyi gördüm daha detayli bakmadim bile kosa kosa kan vermeye gitmiştim oyle öğrendim yani 🥰🥰
Bircanyavuz Yenibirannee ilk defa olacağı için aşırı heyecan var o yüzden 5 günüm var hala çok merak ediyorum adet günümü beklemem lazm 🥰
Kbrtn Bircanyavuz sabretmesi zor oluyor ama bencede en mantiklisi en azindan adet gununde ya da bir iki gun sonra gidip kan vermek