sezgii Bircanyavuz ikiside erken gebelik testi ama predictor daha hassas beta cgh oranı çok daha düşükken çizgi çıkartıyor
Esraguvennn Bircanyavuz tam 7 gün varken betam 3.62 iken öğrendim. Hatta doktorum daha çok başı sevinme hemen bir daha bakalım kanına yükselecek mi dedi ertesi gün 15 oldu 2 gün sonra 36 derken büyüdü gitti
Yenibirannee Bircanyavuz merhaba gebelik testi yaptiniz mi ? Benim bat icin 4 gunum kaldi sabah test yaptim dayanamayippp
Samye18 Yenibirannee erkenngebelik değil dimi canım bu bide ilişkiden kaç gün geçti benim bat yarın da ona göre yapmaya korkuyorum ya 5 gün önce yaptım erkek genelik çıkmadı da
Yenibirannee Samye18 bu test markasina guvenmiyorum o yuzden adet gunumu beklicem kan vermek icin. Havada cok soguk disari cikip 1 test almaya useniyorum 🤣
Yenibirannee Samye18 bende kaset test vardi onu yaptım canım erken gebelik değil. Iliski üzerinden 11 gun geçti bugun
Yenibirannee Bircanyavuz ayy ben dayanamadim erken gebelik testi de yaptim onda da 2.cizgi belirdi adetimi bekleyemicem yarin sabahtan kan vercem 🌸😊