Byidilto Aksuuu__ Belirtilerim genel olarak regl belirtilerine benziyordu. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı çok fazla. Midemde yanma oluyordu ama o hamilelikle mi ilgili bilemiyorum tam olarak 🙂
Aksuuu__ Byidilto benim sadece kasık ağrısı oluyor o da giriyor batma şeklinde sonra geçiyor hemen sırtım ağrıyor bide benim iki gündür sürekli uyku hali var bi de😊 bilmiyorum artık var mı yok mu
Byidilto Aksuuu__ Sabretmek zor gerçekten insan hemen öğrenmek istiyor. Sizde umarım mutlu haberi alırsınız sonrası keyifli bir süreç
twinsmom_ Aksuuu__ bi test dene bakalım negatife dönüyor mu diye benim 10. Gün falan negatife dönmüştü
twinsmom_ Aksuuu__ iğne etkisiyle pozitif çıkıyor iğne etkisi bitince negatife dönüyor benim bi gün silik çıktı ertesi günü negatife döndü
Snmince twinsmom_ bende 16 ocakta çatlatma iğnesi yağritırdım doktorda test için üç şubatı bekle dedi çok sabırsızım bu konuda
twinsmom_ Snmince benim de 1 şubatta test günüm ama dayanamadım 3 kere test yaptım doktora da söyledim güldü 🤭
twinsmom_ Aksuuu__ 2020 den beri sürekli test yapıp deniyorum şimdi de olmasa üzülmem önümdeki maçlara bakarım hayat bana bu konuda gamsız olmayı öğretti sanırım 🤭😅
twinsmom_ Aksuuu__ ışığı az olan oda da çekmişim gözle varlığı belli oluyor ama fotoğrafta tam yaklaşınca netleşmiyor eşim falan da gördü ben emin olamayınca gösterdim direk var dedi bakalım kısmet artık 😇
twinsmom_ Aksuuu__ Tek bunu çekmişim biraz daha belli oluyor gibi ama fotoğrafta o netliği yakalayamadım 😇