twinsmom_ Aksuuu__ evet ilk aşılamam ondan önceki denemelerim hep kendi çapımdaydı bide tiroit sorunum vardı ilacımı düzenli içmiyordum Ekim ayından beri düzenli doktora gidiyorum işte direk aşılama istedik zaman kaybı olmasın artık beklemeyelim diye
twinsmom_ Aksuuu__ ışığı az olan oda da çekmişim gözle varlığı belli oluyor ama fotoğrafta tam yaklaşınca netleşmiyor eşim falan da gördü ben emin olamayınca gösterdim direk var dedi bakalım kısmet artık 😇
Aksuuu__ twinsmom_ i twinsmom_ benimde tiroit sorunum var pcosta var bende bi de ondan yaptım bende TSH değerin kaç peki inşallah tutar ya
twinsmom_ Aksuuu__ Tek bunu çekmişim biraz daha belli oluyor gibi ama fotoğrafta o netliği yakalayamadım 😇
twinsmom_ mother2 iğne gününü sayarsam 12. Günmüş bugün saymıyordum ben iğne gününü gölge şeklinde ikinci çizgi var gözle görünüyor ama öyle çok net değil biraz daha bekleyip tekrarlıcam 😇
mother2 twinsmom_ iki gun sonra 14 gun oluyor bende igne gunu dahil 13 gun yaptim cikti 7 hafta icindeyim suan insallah seninde kesin var bence de biraz daha bekle netlestir
Snmince twinsmom_ Benim iğneden sonra 12. Günüm iğne etkisi geçmişmidir tekt yapıp yapmamak arasında mekik doku yorum resmen
twinsmom_ Aksuuu__ son baktırdığımda 0,66 ydı tsh değerim prolaktinim de 36 ydı ona da ilaç kullandım o da 0,27 oldu doktor bekletilip normal deneyelim yada hızlandıralım dedi biz de hızlandırılmış olsun dedik 😅
Aksuuu__ twinsmom_ benim 3,8 TSH ım ilaç kullanıyorum bende ama gebeliğe engel olmayacağını söylemişti doktorum
Aksuuu__ Aksuuu__ benimde prolaktinim yükseliyor dostinex kullanıyorum Kasım’da en son baktırdım 7ydi
twinsmom_ Aksuuu__ benimde 4 tü düşmesi gerekiyor dedi belli bi düzey engel olmuyormuş ama bilmiyorum benimki biraz fazla düşmüş sanırım 😇
twinsmom_ Aksuuu__ benim haftada 5 gün 100 2 gün 125 ti bende kendi kararımla 125 içiyorum her gün öyle düştü 🤭