kubramom31 canım sakın stres yapma sadece bol bol yat dinlen tuvalet ve banyo ihtiyaçını karşıla ve fazla hareketten kaçın ben 15 gün önce doğum yaptım 27+4 bebeğim şuan küvöz de pembe akıntım oldu geceden ufak ufak sancım vardı sancılarım arttı akşam doğuma girdim eğer böyle durum yaşarsan hiç vakit kaybetmeden hastaneye git

Skk su gelme olayi nasil bisey canim cokmu geliyo birden

• Skk bunu yanıtladı.

minikmucizem1_ in

Emos07 benim çamaşırımı ıslatıyordu ara ara sızıntı şeklinde oluyordu idrar gidi değil tutamıyorsun geldiği zaman kendiliğinden akıyor

Emos07 evet 27 haftada doğum yaptım şuan kızım kuvöz de şuan iyi sadece kilosu düşük doğdu

Bende 20 haftadaylen suyum geldi sanmıştım değil dediler hala emin delim şuan birşey yok ama stresten diyorlar olabilirde

Skk suyunuzun geldiğini nasıl anladınız acaba?
          İdrar ile bir fark var mı?

• Skk bunu yanıtladı.

Aylinko tuvaletinizi tutabilirsiniz ama du geldiğinde tutulmuyor benim direk çamaşırlarım ıslanmıştı değiştiriyordum tekrar

Skk bende sizin bebeginiz gibi 700g doğmuşum ☺️ annem bronşit olup çok öksürsüğü için beslenme bagim kopmuş ve kontrol günü acil sezaryana almışlar 27 veya 28 haftalık dogmusum sanırım
            İnşallah sizin bebeğiniz de hayata tutunup gogsunuzde sizin sicakliginiz ile uyuyacak ❤️❤️
            Rabbim tez vakitte kavuştursun❤️ bende 24 haftalik hamileyim ☺️

• Skk bunu yanıtladı.
            • Skk bunu beğendi.

beyzacmvrc teşekkür ederim ❤️❤️ inşallah sende bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun 🙏🏻🙏🏻